Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Mlade tamburašice Nemir iz bjelovarskog kraja pobjednice tamošnjeg festivala najavile dolazak na Zlatni glas Zlatne doline

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Mlade tamburašice Nemir iz bjelovarskog kraja pobjednice tamošnjeg festivala najavile dolazak na Zlatni glas Zlatne doline Požega.eu | Mlade tamburašice Nemir iz bjelovarskog kraja pobjednice tamošnjeg festivala najavile dolazak na Zlatni glas Zlatne doline

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Regionalni Etno festival Bilogoro u srcu te nosim održan ovog vikenda po sedmi puta u Velikom Trojstvu pokraj Bjelovara donio je ženskom tamburaškom sastavu Nemir iz toga kraja prvu nagradu po glasovima publike u dvorani. To su ostvarile izvodeći veselu i zanimljivu pjesmu Mlinovi.

Šest mladih djevojaka iz Velikog Grđevca i okoline ovom prigodom su primile i dvije nagrade za osvojena mjesta na lanjskom Etno festivalu i to treću nagradu i stručnog suda i publike.

I prije ovogodišnjeg uspjeha djevojke iz TS Nemir najavile su dolazak dogodine na Festival tamburaških pjesama Zlatni glas Zlatne doline koji će se po 48. puta održati početkom svibnja u Kaptolu.

To su sada potvrdile tvrdeći da već rade na snimanju nove autorske pjesme koju će do kraja ožujka kada istječe natječaj poslati u konkurenciju za nastup u Kaptolu.

Foto: FB



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo