Mještani Sajmišta opet na meti provalnika: „Bilo je oko pola dva u noći, imao je kapuljaču i htio je provaliti u kuću“

Autor: D.K.

Strah se uvukao među mještane Sajmišta. Tijekom proteklog vikenda, za sada nepoznati počinitelj, pokušao je provaliti u kuću starije Požežanke koja u njoj stanuje sama. Tu nam je informaciju potvrdila mještanka Sajmišta opisujući događaj te noći navodeći kako joj policija baš u njene navode nije povjerovala.

– Bilo je oko pola dva u noći. Došao joj je pred staklena ulazna vrata s kapuljačom na glavi i svjetiljkom u rukama – prepričavaju susjedi te dodaju da su u vrtu pronađeni tragovi jer je u namjeri da provali u kuću muškarac očito došao s te strane.

Iako smo dobili informacije od mještana Sajmišta da je policija stigla desetak minuta nakon poziva, te da je do tada maskirani muškarac pobjegao prema Zvečevačkom parku policija u svom odgovoru na naš upit navodi okolnosti na slijedeći način.

Policijska uprava požeško-slavonska tijekom proteklog vikenda nije zaprimila dojavu u vezi događaja koji navodite u upitu – stoji u odgovoru, koji iščitavamo da se misli da nisu primili dojavo o pokušaju provale. O tome je li policija bila na mjestu događaja te noći, nismo od njih dobili tu informaciju.

Mještani Sajmišta su u strahu postavljajući pitanje koliko je straha pretrpjela njihova susjeda dodaju da tek kad je starica upalila svjetlo i vikala iznutra, muškarac je od svog nauma odustao tek kada je naišla policija – dodaju mještani Sajmišta.

Nije ovo prvi ovakav Slučaj na Sajmištu pa su građani na oprezu. Upozoravaju jedni druge da ključaju svoje domove bez obzira je li dan ili večer, da zatvaraju prozore, posebno ako su u prizemlju. Razmijenili su i telefonske brojeve kako bi, ne daj Bože, trebali priskočiti u pomoć jedni drugima.

– Ne bi bilo loše da i policija tijekom noćnih dežurstava malo više pažnje posveti tom dijelu grada. Rijetko ih možemo vidjeti da odavde prolaze, a znamo svi da je već bilo provala i pljački – poručuju građani.

Dodano u 14,40

Nakon objave članka javili su nam se čitatelji i potvrdili kako su policijski službenici po pozivu starice, njihove susjede, tu noć došli na mjesto prijave gdje je netko pokušavao ući u njenu kuću. Prema informacijama jedne čitateljice koja nam opisuje cijeli događaj policijski službenici su bili u dvorištu i provjeravali navode starice….što su i na koji način utvrdili nije nam poznato niti smo za bilo kakvo postupanje dobili potvrdu iz policije.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88