Miroslav Škoro u imovinskoj kartici prijavio vinograd, livadu i šumu – sve u Mitrovcu kod Kutjeva!

Autor: Jelenko Topić

Dugo najavljivano, sada je i učinjeno. Na internet stranici Domovinskog pokreta njegov čelnik i osnivač Miroslav Škoro objavio je svoju imovinsku karticu s popratnim priopćenjem.

Korona-kriza kao da nije donijela dovoljno problema Lijepoj našoj pa su nekim moralistima, doduše rijetkim, i dalje najveći problemi moja imovinska kartica i parking kraj bolnice Merkur. Ja kao poduzetnik, umjetnik i osnivač političkog pokreta, nisam zakonski, niti na bilo koji drugi način, obvezan objaviti popis imovine. Ipak, mislim da to nikome ne bi trebao biti problem i činim to kako bih pružio primjer svima koji žele transparentno služiti narodu. Pritom napominjem kako sam vlasnički udio od pet posto u tvrtki ‘Omega software’ prodao zato da bi preko stotinu zaposlenih, uglavnom inženjera, moglo normalno funkcionirati na tržištu. Vrijednost imovine nisam navodio jer uistinu ne znam koliko se novca za nju može dobiti, a i nije na prodaju. Uostalom, određivanje vrijednosti je posao za procjenitelja. Vrijednost udjela u investicijskim fondovima ovisi o tržištu i taj dio ću navesti kada budem obvezan učiniti isto – napisao je Miroslav Škoro.

Inače na toj imovinskoj kartici svoje mjesto ima i požeški, točnije kutjevački kraj. On je jedini vlasnik vinograda površine 16195 četvornih metara, kojega je stekao kupovinom 2014. godine, zatim livade veličine 7791 kvadrata stečene kupovinom godinu dana kasnije, te šume površine 2719 kvadratnih metara također kupljene 2015. godine. Sve se to nalazi u Mitrovcu nedaleko Kutjeva odakle Škoro koristi grožđe za spravljanje svojih vina, a tu na južnim obroncima Krndije najavio i povećanje površina pod vinovom lozom u svome vlasništvu.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek