Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta prihvatilo projekt Grada Požege

Autor: D.K.

Europski socijalni fond logo 3POŽEGA – Grad Požega kandidirao se na projekt za financiranje 40 pomoćnika učenicima s teškoćama u požeškim osnovnim školama koji im je odobren i za što su dobili “Obavijest o prihvaćanju projektnog prijedloga, nakon faze odabira”, doznajemo iz Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.

Odbor za odabir, pri ministarstvu nadležnom za znanost, obrazovanje i sport, nakon ocjenjivanja projektnog prijedloga ocijenilo je projekt prihvatljivim koji je dobio 91 bod čime se ispunjavaju svi potrebni kriteriji u daljnjim postupcima razmatranja. Svih šest zadanih kriterija su ocjenjeni sa gotovo maksimalnim brojem bodova.

Ovim projektom omogućava se zapošljavanje 40 nezaposlenih kojeg financira Europski socijalni fond. Natječaj za prijavu otvoren je do 18.kolovoza. Kandidati koje se prijave na natječaj trebaju ispunjavati određene uvjete uz koje će oni koji prođu selekcijski postupak biti upućeni na edukaciju.

Primanje na rad pomoćnika učenicima je na određeno vrijeme u trajanju jedne školske godine uz 25-satno radno vrijeme tjedno. Očekivana plaća je do maksimalno 2.900 kuna u što su uključeni i putni troškovi.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek