Među najboljim liječnicima iz cijele države su dva požeška – ginekolozi!

Autor: Jelenko Topić

Šestu godinu portal najdoktor.com objavljuje popis najboljih doktorica i doktora po izboru svojih korisnika na razini naše države! Tako nastavljaju sa prvobitnim ciljem da na temelju iskustava  stvaraju, što je moguće, realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u nas. Komentar po komentar, i tako već osam i pol godina, razvijena je baza iskustava koja je etablirala kao središnje mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima.

Na tom popisu su dva liječnika s područja Požeštine i to ginekologa, a to su Domagoj Dokozić i Krešimir Musić kojima ovom prigodom upućujemo čestitke uz želje da nastave tako predanim radom.

Kriteriji po kojima su birani najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara na portalu, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara, te kvaliteta samih komentara pri čemu se neargumentirani komentari nisu uzimali u obzir.

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Portal najdoktor.com je uputio čestitku svim doktoricama i doktorima koji su izabrani kao najbolji, ali i svima korisnicama i korisnicima portala čiji je trud rezultirao ovim popisom! Globalna informatizacija nam daje među ostalim mogućnosti da se organiziramo, informiramo i utječemo na društvene promjene kao nikada ranije. Jedan takav primjer je ovaj portal pokrenut uz malo novca i puno truda, a razvija se u relevantan čimbenik donošenja odluka pacijenata s jedne strane te doktora s druge strane.

-Odgovornost da damo svoj doprinos je na svima nama tako da podijelimo svoja iskustva kroz komentare i ocijene o svim doktorima koji su nas ikada liječili. Ako želimo imati kvalitetnu platformu za uspoređivanje i odabir doktora za svoje potrebe potrebno je da svako od nas da svoj doprinos. Zajedničkim djelovanjem dobivamo alat za donošenje kvalitetnijih odluka pri odabiru tko će nas i kako liječiti budućnosti! Što nas više podjeli vlastito iskustvo o određenom doktoru iz presjeka svih iskustava dobivamo bolju sliku o tom doktoru. Što se veći broj ljudi uključi i podjele iskustva o doktorima koji su ih liječili dobivamo bolju sliku o doktorima te ih tada možemo kvalitetnije uspoređivati i birati. Stoga vas pozivamo da i Vi date svoj doprinos, prisjetite se svih doktora koji su vas liječili u nekom životnom trenutku, te podijelite svoje iskustvo tako da im napišete komentar i pridijelite pripadajuće ocjene! – poručili su iz portala najdoktor.com.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek