Maturanti Obrtničke škole u Požegi upoznavali svoj grad da bi ga više voljeli /FOTO/

Autor: D.K.

Učenici četvrtog razreda smjera turističko-hotelijerski komercijalist Obrtničke škole u Požegi iskoristili su ugodno vrijeme te su sa svojim nastavnicima Andrejom Katarinom Uremović i Hrvojem Vlahovom obišli središte Požege. Namjera im je bila da maturanti bolje upoznaju grad u kojem se školuju i žive . 

Usmjerenje turističko-hotelijerskog komercijalista je zanimanje koje će ovim učenicima, kada u lipnju završe svoje srednjoškolsko obrazovanje, omogućiti polaganje državne mature i upis nekog od fakulteta ili započeti  rada u struci. Naime, učenici ovog, u hotelijerstvu i restoraterstvu svestranog  usmjerenja tijekom školovanja praktično su se usavršavali, kako u dijelu kuharstva i ugostiteljskog posluživanja, tako i u ekonomskim znanjima turističkog marketinga, poslovanju tvrtke, radu na recepciji i turističkim agencijama.  Stoga su njihovi nastavnici odlučili odigrati ulogu turističkih vodiča s ciljem da učenici bolje upoznaju svoj grad i njegove kulturno-povijesne znamenitosti. Jer, tko zna, možda netko od njih bude našao svoje mjesto u budućem, uspješnom turističkom razvoju našeg grada i županije. Oni će biti u prilici i prezentirati turističke mogućnosti svog zavičaja. A oni koji ipak odu iz Požege , moći će pričati o ljepoti svoga grada, o sredini gdje su se školovali i živjeli.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88