Matej Mitrović na ponos Lukaču i cijeloj Zlatnoj dolini: “Čekao sam svoju priliku i presretan sam zbog gola”

Autor: D.K.

1LUKAČ – Sinoćnja utakmica Hrvatska-Kosovo pratila se diljem Lijepe naše. No, zasigurno nigdje kao u Lukaču iz kojeg je rodom 23-godišnji Matej Mitrović, igrač NK Rijeke koji je jučer dobio priliku igrati za reprezentaciju Hrvatske.
Za nacionalnu je momčad Matej po prvi puta zaigrao 2014. godine, a sada svima jasno da je izbornik Čačić pozvavši ga u ekipu donio itekako dobru odluku. Naime, naš je Matej u 67. minuti pospremio loptu u kol i upisao na listu strijelaca. Podsjetimo, Hrvatska je reprezentaciju Kosova savladala 6:0.
Veselju i ponosu u rodnom Lukaču i Vetovu gdje su mu mnogi prijatelji nikad kraja. Matej se po završetku utakmice odmah javio prijateljima koje danas časti “Kod Prke” u kafiću, a kako im je obećao prava fešta bit će prvom prilikom kada dođe kući. 3
– Bilo mi je iznimno drago i bio sam sretan kada me izbornik pozvao u reprezentaciju. Čekao sam svoju priliku da zaigram i dam sve od sebe ako ju dobijem. Na kraju sam ju dobio i dao sve od sebe. Presretan sam zbog gola. Zahvalan sam izborniku Čačiću zbog toga što je vjerovao u mene i pružio mi priliku da igram za naše boje – poručuje Matej.
U Lukaču se i danas slavi. Iako su svi poprilično zaposleni jer su berbe grožđa u punom jeku, pa tako i kod obitelji Mitrović, oni koji uhvate vremena navrate do lokalnog kafića, nazdrave i s ponosom pričaju o Mateju i njegovim sportskim uspjesima. Jer, ne daje Zlatna dolina samo dobra vina već i dobre sportaše. Matej Mitrović najbolja je potvrda toga.

2

Foto: Iz privatne kolekcije Mateja Mitrovića

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot