Lovci vetovačkog Vranovca zbog sportske korektnosti prvo mjesto prepustili gostima iz kutjevačkog Slavonca

Autor: Jelenko Topić

Lovačko društvo Vranovac iz Vetova u sklopu Ribarske večeri su na svojoj streljani organizirali tradicionalni 2.Memorijalni kup u lovnom streljaštvu “Mato Marinclin”. Na taj su se način prisjetili  preminulog kolege lovca i dugogodišnjeg čelnika svoga društva. Nastupilo je šest lovačkih ekipa iz požeškog kraja.

Ekipni pobjednici sa 80 osvojenih bodova su lovci domaćina Vranovca, koliko su postigli i strijelci kutjevačkog Slavonca. Vodeći se pravilima sportske korektnosti Vetovčani su primast prepustili gostujućem Slavoncu, dok su se na treće mjesto plasirali lovci Jelena iz Požege.

Pojedinačno najbolji strijelac se dobio raspucavanjem jer je pet lovaca imalo po 18 pogodaka. Tako je pobjednik postao Krešimir Šebalj(Slavonac ), drugi je Silvio Arvaj(Vranovac), te treći Ivica Pospišil(Slavonac).

Predsjednik Vranovca Dario Gotštajn najboljima je uručio  pehare, a zahvalio lovcima na odazivu, kao i svima koji su pomogli organizaciju natjecanje: Lovačkom savezuPožeško-slavonske županije koji je darivao leteće mete i streljivo, kao i vetovačkim kafićima Prko, Panonija i Zeus, Ribarskoj kući Lukač, te vinarijama Branka Jakobovića i Denija Pavića. Nakon završenog natjecanja sudionici su se pridružili posjetiteljima Ribarske večeri.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: