“Ljubav djeci prije svega” – otvoren Dječji tjedan u Požegi

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Mnogobrojni mališani iz požeških vrtića i osnovnih škola bila su nazočna otvaranju Dječjeg tjedna koji će potrajati sve do subote 11.listopada. Uz radionice i razne tribine biti će veseli i živo uz izložbe koje su također pripremljene.

Otvaranju Dječjeg tjedna bio je nazočan i svima zaželio dobrodošlicu aktualni gradonačelnik Vedran Neferović uz kojeg je bio “njegov kolega” dječji gradonačelnik Karlo Maček, koji su i  tjedan proglasili otvorenim.

Kao dar za ovu manifestaciju gradonačelnik Neferović je najavio završetak radova na Rekreacijskom centru u sklopu kojeg će biti raznovrsnih sadržaja baš za djecu kako bi se svi skupa mogli što bolje zabaviti.

Učenici Osnovne škole Antuna Kanižlića prigodnom pjesmom “Požego grade moj” nastupili su na početku programa nakon kojih su nastupili članovi Plesnog studija Marine Mihelčić, Plesne radionice Ilijane Lončar te djeca dječjih vrtića Radost, Požega i sv. Leopolda Mandića.Nastupili su i učenici Osnovne škole Dobriše Cesarića.

Tijekom tjedna biti će raznovrstan program u Gradskoj knjižnici i čitaonici, Grabriku, Gradskom kazalištu i Gradskom muzeju, a kao završnica Dječjeg tjedna biti će u subotu na istom mjestu gdje je otvoren, ispred zgrade suda.

Više iz kategorije