Legendarni reporter Andrija Jarak slavi 50. rođendan, dnevnik.hr je provjerio kako će ga obilježiti u ovim neobičnim vremenima

Autor: D.K.

Andrija Jarak rođendan će slaviti sa suprugom Ivanom te njihovo troje djece kod kuće.

Reporter Andrija Jarak, koji ima više od 20 godina iskustva u novinarstvu i prepoznatljivo je lice informativnog programa Nove TV, slavi 50. rođendan. 

“Proslavit ću ga doma skromno s obitelji i djecom. Planirao sam veću feštu, ali zbog svega s koronavirusom odgodio sam ju za neka bolja vremena”, rekao je Andrija. 

Rekao nam je kako mu to i nije toliko bitno, nego samo želi da prođe cijela ova situacija. “Nek’ smo samo živi i zdravi”, istaknuo je Andrija, kojeg gledatelji Nove TV jako dobro znaju. Našalio se kako je sad već u ozbiljnim godinama. 

Andrija je stalno na terenu i tijekom pandemije koronavirusa te poštuje mjere zaštite, a za 50. rođendan nećemo ga gledati u informativnom programu Nove TV.

“Dobio sam slobodan dan, bili su uviđavni na poslu i, eto, sa svojom sam obitelji kod kuće”, ispričao je reporter, koji je u braku sa suprugom Ivanom te imaju sina Ivana i kćeri Anamariju i Luciju. 

Inače, Andrija je jedini domaći novinar za kojeg je vezana kletva “dabogda ti Jarak izvještavao ispred kuće”. To znači da se nekome ne piše dobro. 

Izvor: dnevnik.hr

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88