Kutjevo je veliki brend kojemu treba vratiti stari sjaj i usmjeriti ga na pravi kolosjek

Autor: D.K.

Josip Budimir i Franjo LucićPOŽEGA – Na današnjoj su konferenciji predstavljeni HDZ-ovi kandidati za čelna mjesta, na predstojećim lokalnim izborima, za Grad Kutjevo.

U nazočnosti gradonačelice Pleternice Antonije Jozić, gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića, Požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, saborski zastupnik i predsjednik Požeško-slavonskog HDZ-a Franjo Lucić predstavio je kandidata za gradonačelnika Kutjeva, njegovog zamjenika te nositelja liste za Gradsko vijeće.

A. Jozić, A.Tomašević, I. Malnar, J.Budimir, F.Lucić, P. Miškić, V. Neferović

-HDZ i GO Kutjeva odlučili su da će kandidat za gradonačelnika biti Josip Budimir, jedan izuzetno mladi dečko koji je iskazao želju i volju, dečko koji ima 26 godina, koji je prepoznatljiv među svojim vršnjacima i koji dolazi iz obitelji koja je prepoznatljiva u Gradu Kutjevu i široj okolini – istaknuo je Franjo Lucić, predsjednik ŽO HDZ-a. Nadalje je naglasio da je to bio razloga prije svega da ga kandidiramo, jer upravo HDZ želi na području grada Kutjeva isticati mlade kandidate. Upravo je ovo najbolji pokazatelj da HDZ planira sa mladim ljudima, na kojima je i budućnost ne samo Grada Kutjeva nego i cijele Hrvatske.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika biti će Ivica Malnar, poznati gospodarstvenik i poljoprivrednik iz Bekteža, dok će nositelj liste za Gradsko vijeće biti će prosvjetni djelatnik Pile Miškić koji je i u prijašnjem sazivu bio Gradski vijećnik.

-Sigurni smo da ćemo sa ovim kandidatima postići najbolji rezultat i da ćemo pobijedit, u što uopće ne sumnjamo – na kraju je istaknuo Lucić.

Kandidat za gradonačelnika Kutjeva Josip Budimir, rođen je u Kutjevu gdje je pohađao Osnovnu školu nakon koje Gimnaziju u Požegi, a trenutno je na Studiju ekonomije.

– Za gradonačelnika Kutjeva sam se kandidirao iz razloga što je stanje u Kutjevu postalo ne izdrživo. Sportski, društveni i kulturni život gotovo da uopće ne postoji. Mladi mahom iseljavaju iz grada, atmosfera u gradu je izrazito loša, perspektiva uopće ne postoji. Dužnost mene i moje generacije je preuzeti odgovornost, preuzeti odgovornost za budućnost svih nas, pogotovo mladih. Ja želim i u stanju sam preuzeti odgovornost i sa suportom svoje stranke želim raditi za bolje Grada Kutjeva – u svom je predstavljanju istaknuo kandidat za gradonačelnika Josip Budimir.

Svoju viziju o Gradu Kutjevu iznijeli su kandidat za zamjenika gradonačelnika Ivica Malnar te kandidat za nositelja liste za Gradsko vijeće Pile Miškić, koji će sigurno sve to još jednom predstaviti na predizbornim skupovima tijekom kampanje.

Ivica Malnar, Josip Budimir i Pile Miškić

 

 

Više iz kategorije