Kutjevo d.d. i grad Kutjevo: “Turističke i sve druge potencijale iskoristit ćemo za napredak kutjevačkog kraja”

Autor: D.K.

KUTJEVO – Mladen Pavić, predsjednik Uprave Kutjeva d.d. od dolaska na vodeće mjesto ove tvrtke kontinuirano je u kontaktu s gospodarstvenicima, proizvođačima, kupcima i drugim poslovnim partnerima ne samo s kutjevačkog područja nego i cijele Požeštine, a i šire. Kako bi uspostavili snažniju suradnju između Kutjeva d.d. i grada Kutjeva, sastao se i s gradonačelnikom Kutjeva Josipom Budimirom. On ga je upoznao s gospodarskom situacijom u gradu gdje zbog nedostatka posla i zabrinutosti za egzistenciju mlade obitelji odlaze u potragu za izvorom zarade čak i izvan Lijepe naše.

Kutjevo d.d. kroz svoju će djelatnost i društvenu odgovornost nastojati pomoći lokalnoj zajednici kako bi se mlade zadržalo u ovoj sredini koja ima velike mogućnosti napretka ne samo u poljoprivrednom nego i u turističkom pogledu.

– Upravo je između ostalih gospodarskih grana turizam kroz koji se, zajedničkom suradnjom Kutjeva d.d. i grada Kutjeva mogu stvoriti povoljniji uvjeti napretka ovog kraja te se i jedni i drugi mogu nametnuti na zahtjevnom turističkom tržištu, Kutjevo d.d. dobrim vinima, a grad Kutjevo povijesnim i prirodnim bogatstvima i znamenitostima – zaključeno je na sastanku.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot