Kutjevo d.d. i grad Kutjevo: “Turističke i sve druge potencijale iskoristit ćemo za napredak kutjevačkog kraja”

Autor: D.K.

KUTJEVO – Mladen Pavić, predsjednik Uprave Kutjeva d.d. od dolaska na vodeće mjesto ove tvrtke kontinuirano je u kontaktu s gospodarstvenicima, proizvođačima, kupcima i drugim poslovnim partnerima ne samo s kutjevačkog područja nego i cijele Požeštine, a i šire. Kako bi uspostavili snažniju suradnju između Kutjeva d.d. i grada Kutjeva, sastao se i s gradonačelnikom Kutjeva Josipom Budimirom. On ga je upoznao s gospodarskom situacijom u gradu gdje zbog nedostatka posla i zabrinutosti za egzistenciju mlade obitelji odlaze u potragu za izvorom zarade čak i izvan Lijepe naše.

Kutjevo d.d. kroz svoju će djelatnost i društvenu odgovornost nastojati pomoći lokalnoj zajednici kako bi se mlade zadržalo u ovoj sredini koja ima velike mogućnosti napretka ne samo u poljoprivrednom nego i u turističkom pogledu.

– Upravo je između ostalih gospodarskih grana turizam kroz koji se, zajedničkom suradnjom Kutjeva d.d. i grada Kutjeva mogu stvoriti povoljniji uvjeti napretka ovog kraja te se i jedni i drugi mogu nametnuti na zahtjevnom turističkom tržištu, Kutjevo d.d. dobrim vinima, a grad Kutjevo povijesnim i prirodnim bogatstvima i znamenitostima – zaključeno je na sastanku.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: