Kutjevčanin Krešo Posedi osvojio atraktivni BMW Mini Cooper

Autor: D.K.

Krešo Posedi s novim autom 2KUTJEVO – Uz druge vrijedne Inine nagrade, slobodno se može reći, ona najvrjednija otišla je Kutjevo, Kreši Posediju koji je osvojio atraktivni BMW Mini Cooper, za kojeg se procjenjuje njegova vrijednost oko 200 tisuća kuna.

Krešo Posedi, vjerni Inin kupac dobitnik je glavne nagrade „INA dokazano najbolja“ kojemu je glavnu nagradu uručio Darko Markotić, Izvršni direktor Inine trgovine na malo.

-Nagradna igra koja se održavala između 1. rujna i 31. listopada 2015. bila je jedna od najuspješnijih koje je kompanija organizirala. U njoj su u velikom broju sudjelovali Inini kupci koji su SMS porukom slali kodove svojih računa većih od 200 kuna. Vrijednim i atraktivnim nagradama INA se kao vodeća kompanija u naftnom poslovanju u Hrvatskoj, s najbrojnijom i najmodernijom maloprodajnom mrežom, nastojala zahvaliti za vjernost svojim kupcima. Izvlačenje dobitnika održalo se 4. studenog u Upravnoj zgradi kompanije – ističu u Ini.

Unazad kraćeg vremena Kutjevo kao da je postalo središte dobivanja vrijednih nagrada i dobitaka. Podsjetimo, u srpnju mjesecu je izvučena Jackpot sedmica Hrvatske lutrije koje je sretan dobitnik od gotovo 18 milijuna kuna baš osoba koja je listić uplatila na kiosku TISKA u Kutjevu. Nakon nekoliko mjeseci ponovno vrijedna nagrada, ovoga puta Inina, ponovno u Kutjevo u ruke Kreše Posedija.

-Neki gospodin me nazvao s meni nepoznatog broja i pitao me da li sam dobio gospodina Posedija. Potvrdno sam mu odgovorio nakon čega me pitao i da li redovno točim gorivo na Ini. Ja sam mu odgovorio da sam vjerni kupac Ine. U tom trenutku nisam niti pomišljao na nagradnu igru koju sam igrao, mislio sam da se radi o nekoj zafrkanciji. Taj gospodin koji me zvao pitao me da li pušim i da li ću pušiti u novom autu. Po glavi mi se motalo tko me to zafrkava. U jednom trenutku dobivam informaciju da je poziv iz Ine i da sam dobio glavnu nagradu, novi auto. Opet nisam u to vjerovao. Malo sam s tim gospodinom popričao koji mi je čestitao na dobitku i koji mi je rekao da će me još jednom kontaktirati. Kad smo prekinuli razgovor ja sam odmah išao provjeravati na kome se vodi broj s kojeg sam primio poziv. Kad sam provjerio tek sam onda povjerovao u dobitak jer je bio Inin broj s kojeg sam bio zvan – ispričao nam je Krešo Posedi te dodao kako su ga kasnije zvali radi davanja dodatnih podataka kada je bio pozvan da dođe 13.studenog u Zagreb kako bi preuzeo novi automobil.

Tako je Krešo otišao u Zagreb vlakom i vratio se s “novom pilom” BMW Mini Cooperom. Koji su daljnji planovi i da li će to vozilo ostati kod njega, hoće li ga prodati ili zamijeniti za nešto drugo za sada je to nepoznanica.

/Foto: Ina d.d./

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot