KUTJEVČANI UPISALI POBJEDU U POŽEGI: NK Slavonija – NK Kutjevo 0:1 (0:0)

Autor: D.K.

U veoma neizvjesnoj utakmici nogometaši Kutjeva odnose pobjedu iz Požege i time dokazuju da su vrsna momčad koja može odgovoriti i u zahtjevnijim utakmicama.

Od prve minute je utakmica bila veoma borbena. I jedna i druga momčad imala je veliku želju za pobjedom, ali je za rukom ipak pošlo gostujućoj momčadi koja je izdržala do zadnje sekunde. Prvo poluvreme je završilo bez golova uz čak četiri žuta kartona za gostujuću momčad. Žuti kartoni su bili jasna poruka glavnog suca da iza njih ubrzo slijedi i još koji istom igraču kako bi ga mogao uputiti u svlačionicu što se u konačnici i obistinilo u ’59. minuti.

U četvrtoj minuti drugog poluvremena Kutjevčani upisuju rezultat 0:1 pogotkom Marina Majetića koji je ostao upisan do kraja utakmice. U ’59. minuti gostujuća ekipa ostaje bez Kristijana Zapalca, koji je dobio drugi žuti karton. Domaći igrači iako su imali veliku pomoć od glavnog suca Ivana Kurbaše iz Bizovca kroz cijelu utakmicu nisu uspjeli niti izjednačiti rezultat.  

Od prve minute kod mnogih gledatelja se stvarao dojam da je domaća momčad imala igrača više i to u osobi glavnog suca Kurbaše koji je (ne)vješto dosuđivao „prozirne“ prekršaje na mjestima gdje je to pogodovalo domaćinu uz prekide koji su također išli u istom pravcu.

Foto: D. Mirković [FAG id=268897]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek