Kutjevčani nisu uspjeli slomiti Vetovce iako su tri ranga ispod njih: Pobjednici Memorijalnog turnira Damir Kordiš HNK „Graševina“ Vetovo /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

S pravom su se očekivali sasvim suprotni ishodi rezultata u polufinalnim i finalnim utakmicama na Memorijalnom turniru „Damir Kordiš“ u Vetovu. Da je u sportu uvijek i ono nemoguće moguće to se pokazalo i ovog puta.

Daleko oslabljena ekipa NK „Dinamo“ Vidovci nadigrala je Kaptolčane u polufinalu Memorijalnog turnira i osvojila treće mjesto. Kaptolčani nisu pokazali onu borbenu igru kakvu znaju nametnuti i odnijeti pobjedu. Što se to kod njih desilo možda i njima još uvijek nije poznato, zbog čega će u svakom slučaju trebati dobro proanalizirati sve ono što je dovelo do rezultata 3:1 u korist Vidovčana.

Bilo je zanimljivo pratiti i utakmicu između tek mlade i posložene ekipe HNK „Graševina“ Vetovo i NK „Kutjeva“ koje su se borile za prvo mjesto. Utakmica je bila dosta borbena, a Kutjevčani svojom igrom na toj utakmici nisu pokazali da se natječu u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi. Nadigrao ih je klub koji je tri ranga ispod njih što će treneru Petru Čuljku ali i svim igračima biti teško opravdati konačni rezultat 0:0 i u konačnici gubljenje utakmice nakon izvođenja udaraca s 11 metara, rezultatom 3:2.

Svaku pohvalu zaslužuje vratar HNK „Graševine“ Marko Bilmez koji je tijekom utakmice spasio gotovo tri sigurna pogotka u mrežu koju je do zadnje minute i obranio da se ne zatrese. U izvođenju 11-eraca ponovno se dokazao Marko Bilmez kojemu se može pripisati konačna pobjeda.

Kutjevčani su „nešto“ pokušavali tijekom utakmice, ali ni sami nisu znali što bi i kako. Jednostavno ih nije išlo, nisu uspijevali zatresti mrežu i postići barem jedan pogodak koji bi im donio pobjedu.

Obrana domaćina je bila na visini zadatka i za svaku pohvalu, kao i nekoliko kontri koje su prijetile gostujućoj ekipi.

Sve u svemu obje su utakmice su odigrane fer i korektno u sportskom duhu na dostajna način u čast nekadašnjem igraču u vetovačkom klubu Damiru Kordišu.   

Foto: D. Krstanović [FGAL id=259333]

Komentiraj: