Kutjevački planinari zatražili povratak pučkog obreda Krštenja mošta na Trg graševine

Autor: Jelenko Topić

KUTJEVO – Zbog neopozive ostavke iz osobnih razloga dosadašnjeg predsjednika Ivice Vranića Planinarsko društvo „Vidim“ iz Kutjeva na izvanrednoj je skupštini između dvoje kandidata za novu predsjednicu  društva izabralo Nadu Razumović, dosadašnju potpredsjednicu, umjesto nje zatim je za dopredsjednika izabran Nikola Husko, te tajnika Tihomir Rezo jer dosadašnji tajnik odlazi iz ovog kraja.

Nada Razumović nova predsjednica kutjevačkih planinara

Prije izbora kandidati za predsjednika Nada Razumović i Antun Koren Srećko iznijeli su svoje programe rada, a tajnim glasanjem većinom glasova od 31 prisutnog člana za čelnu funkciju izabrana je gospođa Razumović.

-Ostavku sam dao iz osobnih razloga, bilo je i pritisaka na mene, društvo je provodilo svoje aktivnosti, sredstava na računu imamo, a jedino je slab bio odaziv na radne akcije-kazao je dosadašnji predsjednik Vranić.

Na prijedlog Hrvoja Sontakija Cece i vinskog biskupa Ivana Fistrića Fija skupštinari su donijeli zaključak kojim se od Turističke zajednice grada kao organizatora priredbe Martinja u Kutjevu traži povratak pučkog obreda Krštenja mošta uz sudjelovanje vinskog biskupa na Trg graševine pred posjetitelje ove velike priredbe.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: