Kupci zemljišta u Industrijskoj zoni gradit će radionicu sa održavanje teretnih vozila, pekaru i pogon za obradu građevinskog željeza

Autor: Jelenko Topić
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Kako smo pisali prije nekoliko dana grad Požega prodao je u Industrijskoj zoni tri građevinske parcele namijenjene za gospodarska ulaganja. Stoga smo saznali što se tu planira graditi.

Tvrtka Lux-pek iz Požege kojoj su vlasnici Požežanin Saša Lukić i Đakovčanin Damir Aščić na kupljenom zemljištu veličine 2573 četvornih metara planira graditi pekaru tj. pogon za proizvodnju kruha i pekarskih proizvoda.

-Sada koristimo objekte pekare koje smo iznajmili, a ovom gradnjom ćemo imati vlastiti pogon – kazao nam je Saša Lukić.

Drugi kupac je Dino Radić iz Požege, a on planira na kupljenom zemljištu površine oko dvije tisuće kvadratnih metara izgraditi poslovni objekt u kojemu će imati hladnu proizvodnju građevinskog željeza, te skladište i druge prateće prostore.

Antonio Čiko iz Požege, također je kupio zemljište u požeškoj Industrijskoj zoni. Njegove su namjere gradnja objekta koji bi koristio za servisiranje, reparaciju i održavanje teretnih vozila i prateće opreme na tim vozilima.

Ovi poduzetnici pripremaju dokumentaciju kako bi mogli graditi navedene objekte i ostvariti svoje planove, no o rokovima je zasada teško govoriti jer je poznato da papirologija u ovakvim slučajevima traje poprilično dugo.

Komentiraj:

blank
blank
blank
blank