Kupci zemljišta u Industrijskoj zoni gradit će radionicu sa održavanje teretnih vozila, pekaru i pogon za obradu građevinskog željeza

Autor: Jelenko Topić

Kako smo pisali prije nekoliko dana grad Požega prodao je u Industrijskoj zoni tri građevinske parcele namijenjene za gospodarska ulaganja. Stoga smo saznali što se tu planira graditi.

Tvrtka Lux-pek iz Požege kojoj su vlasnici Požežanin Saša Lukić i Đakovčanin Damir Aščić na kupljenom zemljištu veličine 2573 četvornih metara planira graditi pekaru tj. pogon za proizvodnju kruha i pekarskih proizvoda.

-Sada koristimo objekte pekare koje smo iznajmili, a ovom gradnjom ćemo imati vlastiti pogon – kazao nam je Saša Lukić.

Drugi kupac je Dino Radić iz Požege, a on planira na kupljenom zemljištu površine oko dvije tisuće kvadratnih metara izgraditi poslovni objekt u kojemu će imati hladnu proizvodnju građevinskog željeza, te skladište i druge prateće prostore.

Antonio Čiko iz Požege, također je kupio zemljište u požeškoj Industrijskoj zoni. Njegove su namjere gradnja objekta koji bi koristio za servisiranje, reparaciju i održavanje teretnih vozila i prateće opreme na tim vozilima.

Ovi poduzetnici pripremaju dokumentaciju kako bi mogli graditi navedene objekte i ostvariti svoje planove, no o rokovima je zasada teško govoriti jer je poznato da papirologija u ovakvim slučajevima traje poprilično dugo.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88