Kreću još jedni infrastrukturni radovi na području općine Jakšić vrijedni više od 1,5 milijuna kuna /FOTO/

Autor: D.K.

Bez obzira na ljetni period i sezonu godišnjih odmora ali i trenutnu situaciju s koronavirusom nema predaha s izvođenjem infrastrukturnih i drugih radova na području općine Jakšić.

Pri završetku je postavljanje LED rasvjete u sporednim ulicama u Jakšiću, o čemu smo pisali. Paralelno s tim radovima nastavlja se s novom investicijom na izgradnji nogostupa i sanaciji postojećeg kolnika u Ulici Alojzija Stepinca.

-Ponosan sam na svaku planiranu investiciju i radove na području općine Jakšić. Ono što smo planirali to i izvršavamo. Pripremili smo svu potrebitu dokumentaciju kako bi mogli započeti s izgradnjom nogostupa s pripadajućim pješačkim prelazima te sanaciju postojećeg kolnika. Vrijednost tih radova je nešto više od 1,5 milijuna kuna – ističe Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić dodajući kako se radi u Stepinčevoj ulici o izgradnji istočnog nogostupa i sanaciji kolnika u cijeloj dužini nešto većoj od 750 metara.

Prema projektu nogostup će biti širine 1,6 metara obrubljen rubnjacima, a predviđen je i jedan novi pješački prijelaz preko kolnika državne ceste DC51.

-Radovi bi trebali biti gotovi unutar 120 kalendarskih dana od uvođenja u posao – dodaje načelnik Kovačević koji najavljuje nastavak s infrastrukturnim ulaganjima na području općine Jakšić.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek