Krčma „Pavino“ u Mesničkoj ulici otvara vrata ovog utorka, a nudi domaća jela počevši od specijaliteta sa ražnja i roštilja /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Najuže središte Požege od ovog utorka 20. srpnja bogatije je za jedan novi ugostiteljski objekt. Na lokaciji u Mesničkoj ulici broj 2 počinje raditi novouređena krčma „Pavino“ u vlasništvu Vinarije Pavić iz Vetova, poznate po proizvodnji vrhunskih višestruko nagrađenih vina.

-Ponudit ćemo domaće proizvode obiteljskih domaćinstava požeškog kraja kao što su sir, kulen, šunka, rakija, pivo i drugo – kaže vlasnik Deni Pavić i dodaje da će imati isključivo vina iz vlastite vinarije kojih ukupno proizvodi pet što uključuje crna i bijela.

Ovdje će svakog dana imati jedno gotovo jelo po popularnoj cijeni, a prvog dana to će biti pečena janjetina s ražnja i meso sa roštilja. Primjerice janjetina sa pečenim krumpirom i decilitar vina Pavić za jednu osobu stoje 50 kuna! Tijekom ostalih dana pripremat će pečenu prasetinu, šaran na rašljama, čobanac i druge odabrane delicije domaće kuhinje. To će ljubitelji domaćih specijaliteta zasigurno brzo prepoznati i često dolaziti konzumirati što uključuje i doručke zaposlenika okolnih institucija, poduzeća, prodavaonica i obrtničkih radnji.

Krčma „Pavino“ ima u dvorišnom prostoru nekoliko velikih otvorenih terasa, a zatvoreni prostor u suterenu objekta je prikladan za rođendane i različite obiteljske svečanosti. Riječ je u ugodnim prostorima za svaku prigodu i po mjeri ljubitelja dobre domaće hrane, te pića ovog podneblja tako da je tu u dogovoru sa domaćinima moguće upriličiti fešte, proslave i druga okupljanja.

Recimo na kraju da se u sklopu objekta nalaze smještajni kapaciteti sa 12 ležaja koji će biti otvoreni tijekom idućeg mjeseca.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88