Košarkaški turnir 3X3 18.kolovoza na Sportsko rekreacijskom centru Požega

Pod pokroviteljstvom Grada Požege, Javne ustanove Sportski objekti, Caffe bara Sportivo i brojnih pokrovitelja 18. kolovoza u Požegi će se održati košarkaški turnir 3X3.

Sve započinje od 16 sati doznajemo od organizatora Luke Jurkovića koji ističe kako se pripremaa jedan veliki turnir, prvi ovog ljeta.

-Prošle godine smo taj turnir organizirali na Gradskim bazenima,. Bilo je nekoliko ekipa iz Osijeka, Zagreba, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, te nekoliko domaćih ekipa. Nadamo se da će odaziv biti jedna, ako ne i veći ove godine. Ove godine će se turnir održati na Sportsko rekreacijskom centru Požega, a prijave na turnir se primaju do 15. kolovoza putem službene facebook stranice 3X3 Požega (https://www.facebook.com/3na3pz/) , instagram profila ili na broj organizatora 099 833 1465 – rekao je Luka Jurković.

Prijaviti se mogu sve dobne skupine od deset godina na dalje nastavlja Luka Jurković pojašnjavajući da se u momčad se mogu prijaviti četiri igrača, 3 plus 1 zamjena, a sistem odigravanje će ovisiti o broju prijavljenih ekipa.

-Dosad nam je bila praksa kad je ispod deset ekipa prijavljenih da napravimo dvije grupe u kojima se igra svatko sa svakim i nakon toga dva najbolja idu u polufinale i finale. Između polufinala i finala se održava natjecanje u zakucavanjima te natjecanje u ispucavanju trica, a to nas očekuje i ove godine – zaključio je Luka.

Ovo je treće godina kako se organiziraju ovakvi turniru u Požegi i u jednoj godini se organiziraju 2 manja i jedan veći poput ovog koji će se održati 18.kolovoza.

0 Comment