Konrad Katić i nadalje predsjednik veličkih umirovljenika, tajnica Ljubica Horvat, te blagajnica Štefica Živković /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Na izbornoj skupštini Matice umirovljenika općine Velika izabran je novi izvršni odbor u kojemu su zastupljena sva mjesta toga kraja, predsjednik i nadalje ostaje Konrad Katić, tajnica Ljubica Horvat, te blagajnica Štefica Živković.

-Imamo sportsku, pjevačku i dramsku sekciju, te mnogo  nastupa, žene su prvakinje županije u pikadu, pjevačka skupina je predstavljala županiju na državnim susretima i gostovala u Mađarskoj, a uskoro objavljuje novi album – kazala je u izvješću o radu za prošlu godinu tajnica Ljubica Horvat i dodala da je dramska družina nastupala na više priredbi. Izrazila je zahvalnost općini Velika za potporu u radu.

-Podržavamo vaš rad jer ste aktivni,dosta radite, tako nastavite uz druženja, a vi promovirate našu općinu – istakao je pozdravljajući skup načelnik općine Velika Vlado Boban.

Tri sportašice u pikadu primile su zahvalnice za ostvarene rezultate i to Božica Terzić, Ljerka Zarić i Ruža Čičak.

Predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Ivan Ronta zahvalio je Veličanima na  organizaciji županijskih pjevačkih susreta umirovljenika, a Zvonko Čorak, predsjednik Matice umirovljenika grada Pleternice pohvalio je rad Veličana ističući da se njihovi uspjesi vide i čuju nadaleko jer imaju ono što drugi nemaju.

Predsjednik udruge Konrad Katić najavio je u programu rada projekt uređenja prostorija za rad umirovljenika, te prijavljeni program izleta, kao i nabave sportske opreme i glazbenih instrumenata.

Prije skupštine glumačka skupina „Naša mala družila“ izvela je kraći dramski komad „Bećar Đuka“ kojega je napisala Marija Iličić, a pjevačka i glazbena skupina „Ledena berba“ izvela je nekoliko vlastitih pjesama.

Foto: D. Mirković [FGAL id=257488]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: