Koncert Željka Bebeka u Bilicama: Petak, 29.lipnja od 21 sat

Autor: D.K.

BILICE – Približava se dan koncerta Želja Bebeka u Bilicama koji će se održati ovog petka, 29. lipnja od 21 sat.  Organizator je Mjesni odbor Bilice i udruge koje djeluju na području naselja Bilice, uz pokroviteljstvo grada Pleternice i pomoć velikog broja sponzora i donatora.

– Očekujemo odličnu zabavu tu večer, koja započinje koncertom Bebeka od 21 sat, no nakon koncerta mi smo pripremili druženje i nastavak svirke uz band Estrada i ostatak večeri, uz odličnu ponudu ugostiteljskih usluga, kako pića, tako i hrane. Očekujemo zaista veliki broj posjetitelja, posebno fanova i obožavatelja Bebeka i njegovih pjesama i iz susjednih gradova. Za sada se ulaznice prodaju u nekoliko susjednih gradova i na cijelom području Požeško-slavonske županije u pretprodaji po 50 kuna, a na dan koncerta moći će se nabaviti ulaznice po 70 kuna – istakao je jedan od organizatora Tomislav Ećimović i pozvao sve zainteresirane da si na vrijeme nabave ulaznice po pretprodajnoj cijeni.

Ulaznice možete kupiti:

PLETERNICI: Caffe bar “Majestic”, Caffe bar “Oase”, Caffe bar “Park”, Slastičarnica “Promenada”

POŽEGI: Caffe bar “Boba”, Caffe bar “Colloseum” (kod vojarne)

SLAVONSKOM BRODU: Caffe bar “Navigator”, Caffe bar “Ponita” (kod bolnice), Caffe bar “Slavonija bus” (kolodvor), Caffe bar “Kuća piva”

PAKRACU: Caffe bar “Jet set”, Caffe bar “Inter”, Caffe bar “Whiskey Barrel Pub

BATRINA: Caffe bar “Kolodvor”

SLATNIK: Caffe bar “Bonsai”

SIBINJ: Caffe bar “Enigma”

BRESTOVAC: Caffe bar “Dana”

DRENOVAC: Caffe bar “Pink”

NOVA GRADIŠKA: “The Corner Pub”

LIPIK: Caffe bar “Dvojka”

ORIOVAC: Caffe bar “Dinamo”

JAKŠIĆ: Caffe bar “Kavana”

VELIKA: Caffe bar “Samson”

KUTJEVO: Caffe bar”Kutjevo”

NAŠICE: Caffe bar “Izzy”

ĐAKOVO: Caffe bar “Escape”

KAPTOL: Caffe bar “Kaptol” (igralište).

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot