Konačno najava sportih događanja….bez gledatelja

Autor: D.K.

Nekoliko tjedana trajala je neizvjesnost oko početka proljetnog dijela nogometnih nadmetanja pa se uz nekoliko odgoda i pomicanja starta konačno ukazalo zeleno svjetlo na semaforu na naše predstavnike u Trećoj HNL, ali i na županijskoj razini pošto su svi amaterski klubovi od ovoga vikenda ponovo u natjecateljskom pogonu. Tako će NK Kutjevo u prvom proljetnom kolu odmah imati težak ispit jer u županijskom derbiju na ŠRC Kutjevo stiže Slavija iz Pleternice koja je u puno komotnijoj situaciji jer ima opipljivu zalihu bodova koja bi se mogla istopiti nakon nedjeljnog susreta u kojemu Zeleni moraju tražiti pobjedu ukoliko žele ostati u ovome probranome društvu.

Utakmica počinje u 15.30, a na ŠRC Kutjevo nažalost još uvijek neće moći pohoditi gledatelji koji su se vjerojatno dobrano zaželjeli pogledati svoje ljubimce u još jednom nedjeljnom poslijepodnevu. Zeleni su trenutno na 16.poziciji koja bi trebala jamčiti ostanak u ligi no dvije Sloge koje su iza njih nisu na prevelikoj udaljenosti pa će trebati prikupiti dosta bodova u drugom dijelu sezone. Graševina je trebala krenuti zaostalim susretom u Sulkovcima koji je bio za malo neodigran jer je samo dva dana prije početka susreta stigla obavijest o prekidu svih natjecanja u studenom prošle godine. Susret je bio planiran za protekli vikend no dozvola je stigla tek sada pa će umjesto toga susreta imati drugačiji test u drugačijem okruženju.

Prema rasporedu Graševina će odigrati svoj susret osmine finala županijskog nogometnog kupa u kojemu će ugostiti momčad Lipika koja se natječe u rangu iznad pa će ovo biti pravi test Pažinovih snaga. Zadnju prvenstvenu utakmicu momci iz Vetova odigrali su prije 4 mjeseca, a kup susret protiv Lipika 1925 odigrat će također u nedjelju, ali nešto ranije – od 15 sati pa možete iz daljine promatrati oba susreta barem djelomično i barem s dozvoljene udaljenosti van stadionskih kompleksa pridržavajući se zadanih i dozvoljenih epidemioloških mjera.

Parovi osmine finala županijskog nogometnog kupa:

Jakšić: JAKŠIĆ – BSK BUK

Požega: POŽEGA – CROATIA MIHALJEVCI

Rajsavac DINAMO – PAPUK VELIKA

Vidovci: DINAMO – KUZMICA

Vetovo: GRAŠEVINA – LIPIK 1925

Od narednog kola se uključuju i trećeligaši pa će ovih pet pobjednika uz tri trećeligaša tvoriti osam ekipa koje ulaze u ždrijeb četvrtfinala.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88