Komunalac Požega d.o.o. zbog korona virusa uveo promjene u radu sa strankama: “Želimo sačuvati vaše zdravlje”

Autor: D.K.

Komunalac Požega d.o.o. od danas je uveo promjene u radu sa strankama. Razlog tome je pojavnost korona virusa u Republici Hrvatskoj, a iz Komunalca poručuju da su promjene napravljene s ciljem očuvanja zdravlja korisnika i smanjenja mogućnosti širenja korona virusa.

-Molimo Vas da sve upite i potrebne informacije rješavate putem telefona na brojeve  034/316-872 (Odjel za održavanje sustava grijanja, dimnjačarstvo i stanoupravljanje),  034/316-880 (Odsjek za reklamacije i odnose s potrošačima) te 034/ 316-860 (ostale informacije) ili putem e-maila info@komunalac-pozega.hr te da, osim ako je to doista neophodno, ne dolazite u zgradu tvrtke – poručuju iz Komunalca.

U slučajevima kada je neophodno doći u prostor tvrtke organizirano je radno vrijeme za primanje stranaka u prostoru u dvorištu Komunalca Požega d.o.o., Vukovarska 8 i to prema sljedećem rasporedu:

– 8 – 10 sati – Odjel za održavanje sustava grijanja, dimnjačarstvo i stanoupravljanje

– 10 – 12 sati – Odsjek za odnose s potrošačima (reklamacije).

-Radno vrijeme blagajne je od 7 do 12 sati, a istovremeno u prostor blagajne  mogu ući samo dvije osobe. Molimo Vas da pri ulasku u zgradu dezinficirate ruke dezinficijensom koji je postavljen na pultu u predvorju zgrade- navodi se dalje u obavijesti objavljenoj na internetskim stranicama ove tvrtke.

komunalac korona 3

Apeliraju na sve korisnike koji se služe internetskim i mobilnim bankarstvom da račune plaćaju na taj način te koliko god je moguće, izbjegavaju dolazak na blagajnu tvrtke.

Produženje povlaštene parkirne karte privremeno je moguće uplatom na žiro račun HR1523860021119000924, Podravska banka d.d. najmanje dva dana prije isteka važeće parkirne karte. U opis plaćanja obavezno je navesti ime i prezime vlasnika automobila, adresu stanovanja i registarsku oznaku vozila, budući da će račun  za plaćeno produženje povlaštene parkirne karte biti dostavljen poštom.   

Odvoz miješanog komunalnog otpada i korisnog otpada
 obavljat će se prema unaprijed utvrđenim rasporedima, objavljenim na www.komunalac-pozega.hr.

-Kako bismo sačuvali Vaše i zdravlje svih korisnika, svakodnevno pratimo upute Nacionalnog stožera civilne zaštite te ćemo u skladu s tim organizirati naše poslovanje. Pozivamo Vas da redovito pratite našu internetsku stranicu www.komunalac-pozega.hr gdje ćemo objavljivati eventualne promjene.

Molimo Vas za razumijevanje i pridržavanje navedenih uputa koje su u interesu svih nas s ciljem očuvanja zdravlja i sprječavanja širenja virusa – poručuju iz Komunalca Požega d.o.o.

(Izvor: Komunalac Požega d.o.o.)

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88