Komunalac dobio četvrtog direktora u samo dvije godine: Hoće li uspjeti dovesti u red zaposlenike koji su bili pod velikom zaštitom bivših čelnika grada Puljašića i Pilona!?

Autor: D.K.

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora tvrtke Komunalac Požega d.o.o., pod predsjedanjem još uvijek predsjednika Nadzornog odbora Mislava Bojića, razriješen je direktorske funkcije Tomislav Didović u kojoj je (ne)udobno sjedio nešto više od šest mjeseci.

Za novog vršitelja dužnosti direktora požeškog Komunalca imenovan je Domagoj Lovrić (32), iz Požege, magistar strojarstva, od kojeg se, uz redovite poslove iz registriranih djelatnosti, očekuje provođenje dva višemilijunska EU projekta, sa suradnicima koji su od iznimne važnosti za uspješno poslovanje tvrtke. Do sada je Donagoj Lovrić radio kraće vrijeme u Spin Vlalisu, a kasnije više od šest godina u Color emailu.

Za očekivati je da će novi direktor uvesti reda i među djelatnicima jer neki su već postali inventar ugostiteljskih objekata i iz tvrtke izlaze i bez službene potrebe, obavljajući privatne poslove. To su neki itekako koristili u vremenu vladavine bivših čelnika grada Darka Puljašića i Marija Pilona koji su se zaštitnički ponašali prema njima i davali im mogućnost da kao njihovi poslušnici rade kako i što hoće.

Podsjetimo, nakon odlaska Ante Bekića, koji je tvrtku vodio vrlo uspješno te je među boljim komunalnim društvima u državi, nešto više od godinu dana na čelu Komunalca bio je Josip Vitez. Zamjerio se tadašnjim gradskim očevima Puljašiću i Pilonu te je zbog toga vrlo brzo postao bivši. Na direktorsko mjesto, gotovo preko noći, instaliraju Tomislava Didovića koji im je poslužio za realizaciju njihovih političkih igara. Stoga je bilo za očekivati da će promjenom vlasti i on ubrzo postati bivšim.

Koliko će se novi direktor zadržati na ovoj funkciji, pitaju se mnogi, a od djelatnika tvrtke nerijetko se čuje “samo da bude upola kao Bekić, bit će dobro”.
Vrijeme će pokazati.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot