Kolnik u stanju raspadanja: Rupa je svakim danom sve dublja, a kocaka sve manje

Autor: D.K.


I dok nekima „ležeći policajci“ idu na živce jer na njima, kako kažu vozači, trgaju automobile, a drugi ih istovremeno priželjkuju u svojim ulicama zbog divljačke vožnje pojedinaca, rupe u kolniku zasigurno nisu nikome drage.

Jedna takva, na koju su nam se požalili već mnogi čitatelji, nalazi se na kružnom toku u Njemačkoj ulici. Ako dolazite Njemačkom ulicom od sjevera prema jugu ili se u kružni tok uključujete dolazeći iz Ulice dr. Franje Tuđmana, gotovo je nemoguće izbjeći rupu koja je nastala ulegnućem na kolniku, točnije pješačkom prijelazu. Kako je taj dio kolnika napravljen od betonskih kocaka, neke od njih su nestale ili su toliko propale u zemlju da vam se pri svakom prelasku preko ovog dijela kolnika, koji ni uz najbolju namjeru ne možete izbjeći, automobil dobrano prodrma, a amortizerima zasigurno skraćuje vijek trajanja.

Na ovaj problem ukazali su nam naši čitatelji pozivajući nadležne u Gradu Požegi da rupu saniraju što prije, dok nije nestala još koja kocka ili u još gorem slučaju, nailaskom točkom na nju, uništila nečiji automobil.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88