Katarinska zabava za više od 300 umirovljenika (foto galerija)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA –  Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije u ugostiteljskoj dvorani „Sara Babin vir“ u Požegi organizirala je svoju tradicionalnu Katarinsku zabavnu večer. Okupilo se više od 300 umirovljenica i umirovljenika iz ove županije uključujući područja gradova Pakrac i Lipik, a kao gosti došlo je 40 umirovljenika iz Matice umirovljenika općine Oriovac u Brodsko-posavskoj županiji. Oni s Požežanima surađuju i često razmjenjuju međusobne posjete.

Zvonko Čorak, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije

Predsjednik MUH Požeško-slavonske županije Zvonko Čorak uputio je čestitke Katarinama, Katicama i Katama za imendan istakavši da su izostali uobičajeni pokloni uz taj dan jer sponzori nisu ispunili obećanja, no najavio je da će ih darivati 14. veljače kada organiziraju tradicionalnu Valentinovsku zabavnu večer u Požegi. Posebno se zahvalio gostima iz Oriovca, te pozvao sve umirovljenike da jačaju aktivnosti svojih matica u gradovima i općinama ovoga kraja.

Zajedničko druženje sa večerom je potrajalo do kasnih noćnih sati uz veselu pjesmu i ples neumornih umirovljenika, a priređen je ples srca sa nizom nagrada.

Tijekom priredbe nastupila je poznata požeška zabavna skupina Majestic band (bivši Bankrot band) pod ravnanjem Denisa Strnaka.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije