Katarinska priredba sa darovima za imendan

POŽEGA – Više od 200 članova Matice umirovljenika Hrvatske s područja Požeško-slavonske županije okupilo se na tradicionalnoj Katarinskojzabavnoj večeri uz blagdan Sv. Kate u dvorani  Sara Babin Vir koju je organizirala podružnica Matice za ovu županiju. Sve ih je pozdravio Zvonko Čorak, predsjednik podružnice  MUH Požeško-slavonske županije čestitajući imendan, a on je svim Katama, Katarinama i Katicama osobno čestitao njihov imendan, te im  uručio prigodne darove.

Cjelovečernje druženje po tradiciji uz zabavnu grupu „Bankrot“ iz Požege pod ravnanjem Denisa Strnaka, proteklo je u dobrom raspoloženju uz mnogo plesa i veselih pjesama, a kada su svirači zasvirali popularno slavonsko kolo Taraban odjednom su se u dvorani stvorila tri povelika kruga sa desecima umirovljenika i umrovljenica ,koji su zaigrali i zapjevali.

Uz sve to priređen je i poznati Ples srca u kojemu su organizatori pripremili obilje nagrada za pobjednike. Slijedeća zabavna večer umirovljenika ovog kraja najavljena je za Valentinovo.

0 Comment

Send a Comment