Kandidat Stranke rada i solidarnosti na listi za izbore za EU parlament general Jozo Miličević na druženju s građanima u Požegi /FOTO/

Autor: PROMO

S brojnim Požežankama i Požežanima susreo se kandidat Stranke rada i solidarnosti na listi za izbore za Europski parlament general Jozo Miličević. U razgovoru s njima pozvao ih je da povjere glas njemu i kandidatima na listi Stranke rada i solidarnosti. General Miličević je isticao da kandidati koji su na listi u Bruxelles idu radi obrane interesa Hrvatske, te pozvao građane da izađu na izbore ako žele da se ostvare njihova očekivanja.

blank

-Može se napraviti puno više, samo ako imate zastupnike koji u određenim područjima i koji imaju životno iskustvo, karijeru i znanje te ako se imaju zastupnici koji mogu prepoznati interes Republike Hrvatske i kako ga realizirati – govorio je u razgovorima s građanima.

blank

-Razlika između kandidata na našoj listi i ostalih političkih stranaka je uočljiva najviše po tome što su kandidati iz naših redova prije svega odlični i uspješni u svojim područjima rada i su dosegli vrhunce karijere, stekli najveća znanja i iskustva – dodao je general Miličević nastavljajući kako njegova stranka u EU parlament šalje iskusne ljude koji će Hrvatsku prezentirati na najbolji mogući način.

blank

Osvrnuo se general Miličević, kandidat Stranke rada i solidarnosti i na odlazak mladih radi stjecanja znanja i iskustva, opravdavajući to ali istovremeno je izrazio zabrinutost jer iz Hrvatske odlaze iskusni ljudi, a upitno je hoće li se i kada vratiti u Hrvatsku.

Komentiraj:

blank