Jutrošnje nevrijeme rušilo stabla, dizalo krovove…!

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Jak vjetar doslovce je čupalo višegodišnja stabla drveća i borova, dizalo je krovove sa kuća, evidentne su velike štete koje saniraju djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege.

Prema riječima zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Zdenka Mautnera ekipe su na terenu i saniraju štete posebno na prometnicama kojima se treba odvijati promet. Najviše stabala drveća i borova srušeno je kod Poljoprivredne škole, u Mihaljevcima i Osječkoj ulici kod gospodarstva kaznenog zavoda. Na nekoliko obiteljskih kuća jak vjetar je također je učinio velike štete koje vlasnici saniraju strahujući od drugog naleta nevremena.

Ilustacije snaše i baje te velike jabuke u Osječkoj ulici koju su izradili profesori u učenici Obrtničke škole također nisu preživjele, jak vjetar ih je srušio i uništio.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zdenko Mautner skreće pozornost građanima da provjere svoje krovove a posebno starije dimnjake kako bi se izbjegle eventualne neželjene posljedice i padanje težih materijala sa krova na prolaznike.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: