Još jedno infrastrukturno ulaganje u Vetovu – započela izgradnja ograde i zida oko mjesnog groblja /FOTO/

Autor: D.K.

Započeli su još jedni radovi u Vetovu. Uz one na izgradnji semafora na glavnom raskrižju započela su i oni na uređenja groblja kojim će Vetovčani za svoje pokojne dobiti dostojno mjesto vječnog počivališta svojih najmilijih.

Grad Kutjevo odnosno tamošnja Europska razvojna agencija (ERA) prijavila je planiranu investiciju kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice, MRRFEU. Dokumentacijom je dokazano ispunjavanje svih uvjeta tako da je je za prvu fazu radova odobreno nešto više od pola milijuna kuna u sklopu koje će se izgraditi kompletna ograda oko cijelog groblja.

Planirani radovi obuhvaćaju izradu ograde groblja, izradu staza i postavljanje rasvjetnih tijela. Za navedene radove nije potrebno ishoditi građevinsku dozvolu sukladno Pravilniku o jednostavnim građevinama i radovima. S obzirom da je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije na temelju Programa održivog razvoja lokalne zajednice Gradu Kutjevu osiguralo potrebita sredstva u ukupnom iznosu od 1,41 milijun kuna radovi će se podijeliti u faze. Prva faza obuhvaća izradu ograde na groblju. S radovima će se nastaviti i izgradnjom staze te postavljanjem rasvjetnih tijela.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88