Jedini izbor za Slavoniju su kandidati HDSSB-a (foto galerija)

Autor: V.P.

POŽEGA – Požeška kazališna dvorana bila je pretijesna za sve koji su željeli prisustvovati centralnom predizbornom skupu HDSSB-a koji su otvorili u ritmu slavonske pjesme i uveli u burnu večer TS Đerdani, Šima Jovanovac i Stjepan Jeršek Štef. Osim kandidata s liste HDSSB-a u 5. izbornoj jedinici s područja Požeško-slavonske županije, Ljiljane Banožić, Vladimira Milkovića i Josipe Miličević, obratili su se i kandidat za ministra poljoprivrede, dr. sc. Željko Kraljičak, Zoran Vinković, Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin i osnivač HDSSB-a Branimir Glavaš.

Josipa Miličević

Josipa Miličević koju cijela stranka zdušno podržava, a u njenom kutjevačkom kraju čak i članovi drugih stranaka, istakla je da joj je bilo teško kada je u obilasku vidjela opustjela sela iz kojih su otišli mladi ljudi.

– Velika je borba za egzistenciju, odlaze nam mladi, čitave obitelji, sve je manje učenika u našim školama, roditelji ispisuju djecu i odlaze u tuđinu, ne zato što to žele, nego zato što su primorani, da bi djeci i sebi osigurali ono najosnovnije. Takvu situaciju susrećemo ne samo na području Požeško-slavonske županije nego na cijelom području Slavonije. Tuga je to jer Slavonija to nije zaslužila. Poharana u ratu, poharana u poplavama, a poharana i od svih dosadašnjih vlasti. Naš slavonski duh i inat nije još slomljen i pokazat ćemo da nas ima, dignut ćemo svoj glas. Dosta je tog zanemarivanja Slavonije, koje ćemo promijeniti na izborima, jer Slavonija ima izbor, a to je HDSSB – rekle je Josipa Miličević

Zoran Vinković

Zoran Vinković je za govornicu donio i dva pozamašna spisa, kaže optužnice protiv Franje Lucića koje godinama skupljaju prašinu u tužilaštvima, a teške su stotinjak milijuna kuna.

– Tu su krediti dobiveni od hrvatskih branitelja, stambenog zbrinjavanja, a gospodin si je napravio apartmane na moru. Tražimo da državno odvjetništvo i USKOK odmah ovo stave u proceduru, jer dosta je bilo krađe i prevare. Želim poručiti večeras u Požegi da imamo povijesnu šansu na ovim izborima, da je ovo zadnja karta za bolji život Slavoniji i čitavoj Hrvatskoj. Nemojte nasjedati lažnim obećanjima i Milanovića i Karamarka, nego da na ovim izborima pokažemo da smo mi Slavonci i Hrvati ponosni, da imamo svoju stranku koja se želi boriti za interese Slavonije ali i cijele Hrvatske – istakao je Zoran Vinković

Dragan Vulin

Predsjednik stranke Dragan Vulin ponovio je da HDSSB nije potpisao nikakvu koaliciju s SDP-om, a da ta laž dolazi iz HDZ-ove kuhinje kojom prikrivaju svoju koaliciju koju su dogovorili s SDSS-om i Miloradom Pupovcem. Odbacio je i mogućnost bilo kakve koalicije i s HDZ-om. Za Slavoniju je jedini put HDSSB, čiji su saborski zastupnici i do sada jedini brinuli i istupali za Slavoniju.

– Poručujem mladima da ne gube vjeru i naš duh, naš pobjednički mentalitet, da se pridruže nama jer mi nećemo nikuda odlaziti. Stoga vas sve pozivam da okupite i prijatelje i rodbinu, da prenesete naše poruke da je povijesni trenutak upravo na ovim izborima, jer nitko neće bez podrške HDSSB-a moći sastaviti buduću Vladu, a to znači milijarde kuna ulaganja u Slavoniju i Baranju, u poljoprivredu, otvaranje tisuće radnih mjesta, to su tisuće obitelji koje će ostati u Slavoniji i neće više morati odlaziti. To će donijeti glas za HDSSB – rekao je Dragan Vulin.

Branimir Glavaš

Branimir Glavaš je istakao da su do sada preživjeli sve vrste napada, da su iz izbora u izbore, unatoč predviđanjima svih da im je to kraj, izlazili sa sve više uspjeha i saborskih zastupnika, pa se nada tako i ovaj puta. Sve te ankete, svi ti medijski napadi na HDSSB orkestrirano idu zbog toga što se boje HDSSB-a, žele ga na sve načine oslabiti. Posebno kritički se obratio na nacionalne medije i javnu televiziju HTV koja potpuno neobjektivno prikazuje HDSSB Stalnim objavljivanjem neobjektivnih anketa žele utjecati na mišljenje birača Slavonije i Baranje, no HDSSB će uspjeti uvjeriti svoje birače da je jedini ispravan glas za Slavoniju, glas za HDSSB.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot