Jedini izbor za Slavoniju su kandidati HDSSB-a (foto galerija)

Autor: V.P.

POŽEGA – Požeška kazališna dvorana bila je pretijesna za sve koji su željeli prisustvovati centralnom predizbornom skupu HDSSB-a koji su otvorili u ritmu slavonske pjesme i uveli u burnu večer TS Đerdani, Šima Jovanovac i Stjepan Jeršek Štef. Osim kandidata s liste HDSSB-a u 5. izbornoj jedinici s područja Požeško-slavonske županije, Ljiljane Banožić, Vladimira Milkovića i Josipe Miličević, obratili su se i kandidat za ministra poljoprivrede, dr. sc. Željko Kraljičak, Zoran Vinković, Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin i osnivač HDSSB-a Branimir Glavaš.

Josipa Miličević

Josipa Miličević koju cijela stranka zdušno podržava, a u njenom kutjevačkom kraju čak i članovi drugih stranaka, istakla je da joj je bilo teško kada je u obilasku vidjela opustjela sela iz kojih su otišli mladi ljudi.

– Velika je borba za egzistenciju, odlaze nam mladi, čitave obitelji, sve je manje učenika u našim školama, roditelji ispisuju djecu i odlaze u tuđinu, ne zato što to žele, nego zato što su primorani, da bi djeci i sebi osigurali ono najosnovnije. Takvu situaciju susrećemo ne samo na području Požeško-slavonske županije nego na cijelom području Slavonije. Tuga je to jer Slavonija to nije zaslužila. Poharana u ratu, poharana u poplavama, a poharana i od svih dosadašnjih vlasti. Naš slavonski duh i inat nije još slomljen i pokazat ćemo da nas ima, dignut ćemo svoj glas. Dosta je tog zanemarivanja Slavonije, koje ćemo promijeniti na izborima, jer Slavonija ima izbor, a to je HDSSB – rekle je Josipa Miličević

Zoran Vinković

Zoran Vinković je za govornicu donio i dva pozamašna spisa, kaže optužnice protiv Franje Lucića koje godinama skupljaju prašinu u tužilaštvima, a teške su stotinjak milijuna kuna.

– Tu su krediti dobiveni od hrvatskih branitelja, stambenog zbrinjavanja, a gospodin si je napravio apartmane na moru. Tražimo da državno odvjetništvo i USKOK odmah ovo stave u proceduru, jer dosta je bilo krađe i prevare. Želim poručiti večeras u Požegi da imamo povijesnu šansu na ovim izborima, da je ovo zadnja karta za bolji život Slavoniji i čitavoj Hrvatskoj. Nemojte nasjedati lažnim obećanjima i Milanovića i Karamarka, nego da na ovim izborima pokažemo da smo mi Slavonci i Hrvati ponosni, da imamo svoju stranku koja se želi boriti za interese Slavonije ali i cijele Hrvatske – istakao je Zoran Vinković

Dragan Vulin

Predsjednik stranke Dragan Vulin ponovio je da HDSSB nije potpisao nikakvu koaliciju s SDP-om, a da ta laž dolazi iz HDZ-ove kuhinje kojom prikrivaju svoju koaliciju koju su dogovorili s SDSS-om i Miloradom Pupovcem. Odbacio je i mogućnost bilo kakve koalicije i s HDZ-om. Za Slavoniju je jedini put HDSSB, čiji su saborski zastupnici i do sada jedini brinuli i istupali za Slavoniju.

– Poručujem mladima da ne gube vjeru i naš duh, naš pobjednički mentalitet, da se pridruže nama jer mi nećemo nikuda odlaziti. Stoga vas sve pozivam da okupite i prijatelje i rodbinu, da prenesete naše poruke da je povijesni trenutak upravo na ovim izborima, jer nitko neće bez podrške HDSSB-a moći sastaviti buduću Vladu, a to znači milijarde kuna ulaganja u Slavoniju i Baranju, u poljoprivredu, otvaranje tisuće radnih mjesta, to su tisuće obitelji koje će ostati u Slavoniji i neće više morati odlaziti. To će donijeti glas za HDSSB – rekao je Dragan Vulin.

Branimir Glavaš

Branimir Glavaš je istakao da su do sada preživjeli sve vrste napada, da su iz izbora u izbore, unatoč predviđanjima svih da im je to kraj, izlazili sa sve više uspjeha i saborskih zastupnika, pa se nada tako i ovaj puta. Sve te ankete, svi ti medijski napadi na HDSSB orkestrirano idu zbog toga što se boje HDSSB-a, žele ga na sve načine oslabiti. Posebno kritički se obratio na nacionalne medije i javnu televiziju HTV koja potpuno neobjektivno prikazuje HDSSB Stalnim objavljivanjem neobjektivnih anketa žele utjecati na mišljenje birača Slavonije i Baranje, no HDSSB će uspjeti uvjeriti svoje birače da je jedini ispravan glas za Slavoniju, glas za HDSSB.

no images were found

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »