Jakšički načelnik Ivica Kovačević darivao novorođene sumještane /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Financijske potpore roditeljima novorođenih na području općine Jakšić uručio je općinski načelnik Jakšića Ivica Kovačević. To je samo jedna od pronatalitetnih mjera koju provodi općina kako bi pomogla mladim obiteljima.

Ovoga su se puta s načelnikom sastali roditelji 18-ereo mališana i njihovih roditeljima koji su za prvo dijete koji imaju u obitelji dobili 1.500 kuna, a za svako naredno po 500 kuna više.

Načelnik Kovačević se zahvalio roditeljima na dolasku i čestitao im na povećanju obitelji izražavajući uvjerenje kako to nije njihov zadnji susret u toj prigodi, misleći na darivanje novorođenih mališana.

-Uvjeren sam da će biti još prinova u vašim obiteljima. Želim vam svako dobro i vama i vašoj djeci, a mi ćemo se u općini truditi da vam što više pomognemo jer je to naša obveza – rekao je načelnik Kovačević dodajući kako je darivanje u financijskom smislu gledajući na prošlu godinu malo i povećano.

-U narednoj godini ćemo se potruditi i nastojati još više povećati sredstva za darivanje novorođene djece, za koja su i osigurana mjesta u njihovom vrtiću kojih je tamo upisano 95. naglasio je načelnik Kovačević.

[FGAL id=257715]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.