Jakšićani uvjerljivom pobjedom u Vidovcima osigurali izravan plasman u novoosnovanu Međužupanijsku nogometnu ligu Sl. Brod-Požega /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Uvjerljivu pobjedu zabilježili su nogometaši Jakšića u gostima, u Vidovcima. Rezultat 2:6 sve govori koji je rezultat zauzetosti svih igrača koji su utakmicu borbeno odigrali do zadnje minute.

Vidovčani su pogotkom Marka Petrovića poveli u ’17. minuti da bi u ’26. loptu u gol domaćina uputio Lukas Begić čime je došlo do promjene rezultata 1:1. Jakšićani su poveli u ’28. minuti pogotkom Domagoja Kovačevića da bi se za izjednačenje rezultata 2:2 pobrinuo u ’40. minuti ponovno Marko Petrović. Neriješenim rezultatom završilo je prvo poluvrijeme.

Gosti su u drugom povremenu, u ’61.minuti ponovnim pogotkom Domagoja Kovačević poveli 3:2, nedugo zatim dolazi do promjene rezultata u korist domaćina 4:2 u ’64. pogotkom Željka Parobeka, a loptu u gol domaćina ja uputio u ’75. minuti Rafael Penava čime je zabilježen rezultat 5:2 da bi točku na “i” stavio gostujući igrač u ’90. minuti Mauricio Rezo i zaključio pobjedu gostujuće ekipe 6:2.

Utakmica je bila više nego korektna.

[FGAL id=257476]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: