Izgradnja Studentskog doma u Požegi može početi: Zahvaljujući kome???

Autor: DK

Tajništvo Veleučilišta u Požegi poslalo je obavijest o potpisivanju Ugovora o izgradnji Studentskog doma u Požegi kojeg prenosimo u cijelosti

U okviru projekta „Izgradnja Studentskog doma u Požegi” KK.09.1.2.01.0013 u sklopu ograničenog poziva na dostavu projektnih prijedloga „Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju” KK.09.1.2.01., obavljeno je potpisivanje Ugovora o izgradnji studentskog doma u Požegi, Ev.br. nabave: EUJNMV 1/18 i Ugovora o stručnom nadzoru nad izgradnjom Studentskog doma u Požegi, Ev.br. nabave: EUJN 1/18 dana, dana 02. srpnja (ponedjeljak) 2018. godine u 12:00 sati u uredu dekana Veleučilišta u Požegi. Dekan Veleučilišta u Požegi Dinko Zima potpisao je ugovor s direktorom Presoflex gradnja d.o.o. Inom Galićem i Domagojom Stojakovićem, direktorom U.O.I.G. Domagoj Stojaković. Na sastanku su bili i prisutni članovi projektnog tima- Berislav Andrlić, Tatjana Pandžić i Tomislav Raguž. Ugovorena vrijednost građevinskih radova iznosi 19.105.846,92 kn bez PDV, odnosno 23.882.308,65kn s PDV-om. Početak građevinskih radova planira se u kolovozu.

Pisali smo o tome kako je u prostorijama Vlade RH dekan Veleučilišta u Požegi dr.sc. Dinko Zima potpisao 5.listopada 2017. Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. Za Upravljačko tijelo Ugovor je potpisala ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac dipl.oec., a za Posredničko tijelo razine 2 ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric.

Komentar redakcije:

Niti ovoga puta, unatoč brojnim kritikama i osporavanjima, ne želimo zaboraviti napisati da je nemjerljiva velika uloga tadašnjeg požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića i njegovih suradnika, koji je, htjeli to neki priznati ili ne, bio začetnik ideje izgradnje Studentskog doma, na taj projekt poticao, inzistirao što je u konačnici rezultiralo ostvarenjem projekta i dobivanje bespovratnih sredstava, ne malog iznosa 32.683.129,43 kuna. S pravom to možemo napisati jer smo cijelo vrijeme, od zečetka ideje izgradnje Studentskog doma pratili tijek radnji koje su poduzimane i odrađene.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: