Igralište na Glivnjaku dobrovoljnim radom dobilo novo ruho /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Neumorni članovi kluba Nogometnog kluba Graničar iz Zagrađa odradili su još jednu u nizu radnih akcija s ciljem podizanja razine kvalitete igrališta odnosno prostora u klubu i oko kluba.

Kroz nekoliko faza pripremljeno je glavno igralište koje je najprije povaljano valjkom, a potom su zasijali travu na igralištu.

Na teren igrališta tijekom navedenih pripremnih radova bačeno je 30 kubičnih metara pijeska nakon čega će se ponovno izvaljati. Ovim radnim akcijama odazvalo se oko 30 članova koji su marljivo pripremali igralište za nastavak predstojeće sezone Prve županijske lige.

-Radna energija i entuzijazam su na velikom nivou što svakodnevno svjedočimo dolaskom brojnih ljudi u klub, a želja uprave kluba je stvoriti što bolje uvjete treniranja naših nogometaša kako bi mogli postizati dobre rezultate, te ujedno da možemo biti dobri domaćinima svima koji dolaze igrati nogomet – kazao je dopredsjednik NK Graničara Bruno Horvat izrazivši nadu skorom početku radova na postavljanju nove rasvjete oko igrališta, te uređenju prostora potkrovlja klupskog objekta. Zahvalili su Gradu Pleternici na stalnoj pomoći.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88