Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Iako je mlad sve mu ide od ruke pa čak i pečenje kruha ispod sača koji priprema za doček Nove godine /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Iako je mlad sve mu ide od ruke pa čak i pečenje kruha ispod sača koji priprema za doček Nove godine /FOTO/ Požega.eu | Iako je mlad sve mu ide od ruke pa čak i pečenje kruha ispod sača koji priprema za doček Nove godine /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



Kao u brojnim slučajevima uvijek se zateknemo na mjestima gdje je nešto zanimljivo, posebice ako su u pitanju gastro događanja. Tako nas je u ovom slučaju privukao neodoljivi miris svježe pečenog kruha ispod sača kojemu malo tko može odoljeti. To nas je zaustavilo i nismo požalili zbog kraće provedenog vremena u toplini jednog obiteljskog doma u predgrađu Požege.

Nije od tog zanata ali za svoje goste koji će kod njega biti na dočeku Nove godine kao i sve putnike namjernike mladi Požežanin koji ne želi da ga previše promoviramo pripremio je i peče na starinski način kruh ispod peke.

Inače tom mladom Požežaninu koji živi u predgrađu grada ide sve od ruke bilo čega da se dohvati od majstorskog ili nekog drugog zanata. Više nego ponosna je njegova supruga, a emocije ne skriva niti njegova majka i otac koji budnim okom prate njegova gastro umijeća.


Netko će možda pomisliti da je lako pripremiti i dobro ispeći kruh ispod sača. Oni malo bolji poznavatelji tog zanata jako dobro znaju da to i nije baš lako.


Bilo kako bilo svima koji budu u novogodišnjoj noći kušali slasnu deliciju moći će dati svoj sud, a mi možemo samo prema prvom izgledu reći da zaslužuje najveće ocjene.
U slast….









Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo