Hvalevrijedna donacija kutjevačke Narodne knjižnice osnovnoškolskoj Zdenka Turkovića

Autor: DK

Školska knjižnica kutjevačke Osnovne škole Zdenka Turkovića bogatija je za stotinjak knjiga, slikovnica i druge građe što će za rezultat imati širenje znanja novim štivima.

Kutjevačka Narodne knjižnice i čitaonice na čelu s njenom ravnateljicom Mirjanom Iličić uručila je školskoj knjižnici je primila je vrijednu donaciju knjiga.

Ravnateljica kutjevačka Narodne knjižnice i čitaonice Mirjana Iličić,  odvojila je više od stotinu naslova iz fonda gradske knjižnice te ih je velikodušno ustupila školskoj knjižnici. Fond je raznolik, a uključuje slikovnice, lektirne naslove, građu za nastavnike i ostalo.

To je više negi lijepa gesta i poticaj za širenje znanja uoči očekivanog preseljenja Narodne knjižnice i čitaonice grada Kutjeva na novu lokaciju ali i zahvala za odličnu suradnju škole i knjižnice posebno kod događaja selidbe u nove prostore što je već bio slučaj.

U doba interneta i digitalne komunikacije zaboravljamo da postoje i knjige, vrijedna štiva koja valja sačuvati kako bi buduće generacije imale priliku doznati puno toga što nije moguće pronaći na društvenim mrežama.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.