Humanitarno djelovanje zastupnika u Hrvatskom saboru Zdravka Ronka i ove godine nastavljeno: Vlastitim sredstvima kupio dva prijenosna računala djeci hrvatskih branitelja

Autor: DK

Zastupnik u Hrvatskom saboru Zdravko Ronko i ove je godine sudjelovao u humanitarnoj akciji Odjela za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske u sklopu projekta „Pomozimo studentima-djeci hrvatskih branitelja kupnjom prijenosnog računala“. Već tradicionalno Zdravko Ronko izdvaja vlastita financijska sredstva kojima kupuje prijenosna računala djeci hrvatskih branitelja, studentima, i time im pomaže u njihovom školovanju.

Ove su godine Petra Brekalo i Domagoj Jozić iz Požega iz ruku Zdravka Ronka,svog donatora, primili prijenosna računala. U sklopu akcije sredstvima Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske prijenosno računalo je primila i studentica Martina Barišić iz Darkovca pokraj Čaglina.

Poznato je da projekt Humanitarnog odjela UDVDR-a „Pomozimo maturantima i studentima – djeci hrvatskih branitelja kupnjom informatičke opreme“ Zdravko Ronko podržava dugi niz godina i kako zna naglasiti da je počašćen što je dionik tog projekta. Ronko je naglasio i kako je imao čast pomoći, što kroz funkciju gradonačelnika što osobno, kroz sve prethodne godine pomoći Martini Uljatovski iz Ruševa, Mariji Abramović iz Pleternice, Ivanu Bjelokapiću iz Djedine Rijeke, Klari Jakovljević iz Pleternice, Danijelu Plavom iz Ruševa, Ivanu Tutiću iz Kusonja, Antoniu Jeliću iz Dervišage, Valentini Keč iz Požeških Sesveta, Sari Matić iz Jakšića, Mariji Bonić iz Pleternice, Natalija Feltrin- Lipik te Danijela Bešlić- Grabarje.

Da je humano djelovanje Zdravko Ronko nastavio potvrđuje sudjelovanje i u ovogodišnjem projektu u sklopu kojeg je osigurao prijenosna računala za Petru Brekalo i Domagoja Jozića iz Požega. Ronko naglašava kako ga usrećuje pomoći bližnjem jer smo svi mi braća i sestre!

Na svečanosti dodjele prijenosnih računala, između ostalih bio je nazočan i umirovljeni general Đuro Dečak, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Umirovljeni brigadir Krešimir Pavelić, zamjenik predsjednika UDVDR RH Podružnica Požeško-slavonske županije zahvalio je na darivanju Zdravku Ronku ali i požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću koji je osigurao financijska sredstva za odlazak na svečanost primopredaje.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića