HDZ je jedna obitelj, zna se kome pripadamo i tko su nam prijatelji (FOTO GALERIJA)

Autor: DK

POŽEGA – Na već tradicionalnom druženju i ove se godine okupilo više od 500 članova i simpatizera HDZ-a u organizaciji požeške organizacije kojoj je domaćin bio predsjednik Darko Puljašić. Među uzvanicima bio je i predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a i zastupnik u Hrvatskom saboru Franjo Lucić, požeško-slavonski župan i potpredsjednik požeškog HDZ-a Alojz Tomašević, gradonačelnik Požege Vedran Neferović i njegov zamjenik Mario Pilon koji je ujedno i potpredsjednik požeškog HDZ-a te načelnik općine Velika Vlado Boban i drugi.

Odgovore na pitanja, na koja mnogi žele dobiti odgovor, kuda ide politika HDZ-a nakon svih političkih turbulencija unazad kraćeg vremena pokušao je dati predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a i zastupnik u Hrvatskom saboru Franjo Lucić koji je nagalasio kako je bilo uspjeha i padova ali je unatoč svemu ostalo jedinstvo uz sve probleme koji sus e pojavljivali. Nagalasio je i kako HDZ nije krivac zbog izglasavanja nepovjerenja Vladi te je istakao i kako su se u ovom kratkom vremenu nove Vlade pokazali zapaženi rezultati u gospodarstvu.

-Uvjeren sam i siguran da ćemo i u budućem vremenu pronaći najbolja rješenja za HDZ i nemojmo nikada klonuti duhom. Borit ćemo se za budućnost na najdemokratskiji način, za program koji smo izradili u kojem je prije svega razvoj gospodarstva – dodao je Lucić.

Gradonačelnik Požege Vedran Neferović istakao je kako se treba uspravno stajati pred građanima jer su zacrtane velike investicije koje će se do kraja godine završiti.

-One investicije koje smo našim gtrađanima obećavali prije tri godine to i izvršavamo. Do sada smo pokazali odgovornost i ozbiljnost za naš grad. Bila su teška vremena i nije sve išlo kako smo očekivali jer sredstva koja smo očekivali od fondova nismo dobili za što nije naša odgovornost. Čistog ćemo obraza ući u cikljus za lokalne izbore – naglasio je Neferović.

Na svojstven način obratio se i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji je naglasio kako smo na mjestu gdje jesmo gdje se i ostaje te da se ne smije desiti da bilo koga na bilo koji način poljulja dodavši kako će HDZ i dalje biti u novoj Vladi biti nositelj odgovornosti kao i 1991. godine.

-Bez obzira što će se događati, upravljati ćemo domovinom Hrvatskom i bit ćemo još jači jer je smjer  vrlo jasan, a to je očuvati one vrednote za koje smo se borili. Radimo na velikim projektima i želimo pokrenuti poslove, naša Požeško-slavonska županija je uvijek bila u sredini i nikada na kraju kao najlošija – istakao je župan Tomašević naglasivši kako se bijela kuga treba i mora pobijediti te da mladost ne smije odlaziti iz Slavonije u kojeoj treba ostati i živjeti u svojoj domovini.

Domaćin, Drako Puljašić je poželio svima ugodno druženje naglasivši kako je HDZ jedna obitelj te da se zna kome hrvati pripadaju i tko su hrvatima prijatelji.

Na druženju su bili nazočni i koalicijski partneri u Gradskom vijeću grada Požege i Županijskoj skupšini, predstavnici HSS-a, HSP AS, HSU-a.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: