Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Gradonačelnik Puljašić s policijom u akciji na savjesne vozače /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Gradonačelnik Puljašić s policijom u akciji na savjesne vozače /FOTO/ Požega.eu | Gradonačelnik Puljašić s policijom u akciji na savjesne vozače /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





POŽEGA - Danas je provedena nesvakidašnja akcija policije u kojoj je uz policijske službenike sudjelovao i gradonačelnik Požege Darko Puljašić, kao javna osoba.

To je aktivnost  policijskih službenika u sklopu akcije Mir i dobro koja se provodi na razini cijele Hrvatske a u svrhu sigurnosti svih građana.





Zvonimir Lukačević voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa PU Požeško-slavonske -U sklopu akcije Mir i dobro policija skrbi o sigurnosti svih građana vezano za božićne i novogodišnje blagdane. To je jedna od opće sigurnosti i sigurnosti u cestovnom prometu. Samim time prometna policija u cijeloj Hrvatskoj provodi preventivno represivne aktivnosti na povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu i smanjenja stradavanja upravo u ovom vremenu božićnih i novogodišnjih blagdana. Današnja se akcija sastoji u tome da vozači u nadzoru prometa sankcionirati koji počine prekršaj i to onaj nepropisne brzine, vozača pod utjecajem alkohola, nekorištenja sigurnosnog pojasa i mobitela u vožnji. Oni vozači koji se pridržavaju svih propisa bit će prigodno nagrađeni. U ovu akciju pozvane su i javne osobe, a danas je s nama ovdje gradonačelnik Požege Darko Puljašić - rekao je Zvonimir Lukačević voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa PU Požeško-slavonske.





Uz djelatnike policije koji su provodili akciju uz predstavnike medija bio je i načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić te voditeljica Službe policije Ivana Radić.

U velikoj većini pri nadzoru prometa utvrđeno je da su vozači savjesni i da se pridržavaju prometnih propisa pridržavajući se propisane brzine kretanja, korištenja pojasa i dr.





















Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo