Gradonačelnik Puljašić posjetio Fitness klub Play

Autor: pozega.hr

Dva natjecatelja požeškog Fitness kluba Play nastupila su od 6. do 8. studenoga na Svjetskom prvenstvu u bodybuildingu u španjolskoj Santa Sussani. U kategoriji Men’s Classic Bodybuilding Oliver Franjić plasirao se na 7. mjesto, kao i njegov klupski kolega Hrvoje Ivčetić u kategoriji men’s physique. Ovim natjecanjem Fitness klub Play okončao je daleko najuspješniju sezonu u povijesti kluba, jer su osvojili titule ekipnog i pojedinačnih prvaka Hrvatske, treće mjesto na Svjetskom juniorskom prvenstvu u classic bodybuildingu, te prvo mjesto na Svjetskom juniorskom prvenstvu u wellnesu. Uz rezultate iz Španjolske, tu je i pobjeda na Austria open natjecanju u men’s physique.

Podsjetimo kako su Dino Berić i Mia Mikliš nastupili kao reprezentativci Hrvatske na Svjetskom juniorskom prvenstvu u bodybuildingu koje se održalo 23. i 24.10. u Rumunjskoj gdje je Dino Berić zauzeo 3. mjesto u classic bodybuildingu, dok je Mia Mikliš nova prvakinja Svijeta u wellnesu. 

Na postignutom uspjehu čestitao im je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

– Hvala vam u ime Grada Požege jer ste branili naše boje, boje Slavonije i cijele Hrvatske. Ovi mladi ljudi mogu pokazati svima nama kako se uz jedno odricanje, kvalitetne institucije i vrhunske trenere, mogu postići izvrsni rezultati. Znam da vam financijska situacija nije jednostavna, ali zato smo tu mi, vaš grad, da vam pomognemo u realizaciji zacrtanih ciljeva. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Iz Fitness kluba Play zahvalili su Gradu Požegi na potpori koju im pruža u radu i bez koje ne bi bili u mogućnosti ostvarivati ovako zavidne razultate.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88