Gradonačelnik Puljašić čestitao na izvrsnosti i prigodno nagradio učenike požeških osnovnih škola koji su sudjelovali na državnim natjecanjima /FOTO/

Autor: DK

Veliki je broj učenika požeških osnovnih škola sudjelovao na različitim državnim natjecanjima u školskoj godini 2018./2019. na kojima su pojedinci ostvarili zavidne rezultate i pokazali da su najbolji. Cijeneći njihovu izvrsnost sve je njih na jednom mjestu, Gradskim bazenima, okupio požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji im je uputio čestitke i poželio još boljih uspjeha u vremenu koji je ispred njih.

Sve njih je gradonačelnik Puljašić darivao besplatnom godišnjom kartom za Gradske bazene jer su oni to svojim zalaganjem i dostignućima zaslužili.

-Čestitam vama i vašim mentorima, jer vi ste ono najizvrsnije u gradu Požegi. Svojim nastupima promovirali ste sebe, županiju i svoj grad Požegu, a grad Požega mora prepoznati i nagraditi izvrsnost. Drago mi je vidjeti da ovdje ima i matematičara i sportaša i umjetnika te se nadam da ćete kroz svoje daljnje školovanje tu izvrsnost razvijati i pri tom ostati u svom gradu kako bi zajedno i njega razvijali na boljitak svima – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Foto: D. Mirković [FGAL id=257576]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: