Gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić, koordinator je SDP-a za izbore za tri županijska središta uključujući i Požegu!

Autor: Jelenko Topić

Na sjednici Predsjedništva Socijaldemokratske partije(SDP) u Zagrebu dogovorene su pripreme za parlamentarne izbore koji će uslijediti  do kraja ove  godine. Tamo su imenovani i koordinatori SDP-a za sve izborne jedinice u Hrvatskoj.

Tako će glavni tajnik stranke Nikša Vukas biti koordinator za prvu izbornu jedinicu, za drugu Rajko Ostojić, koordinator za treću izbornu jedinicu je Željko Kolar, za četvrtu Domagoj Hajduković, za petu Vinko Grgić, za šestu Davorko Vidović, za sedmu Zlatko Komadina, osmu Erik Fabijanić, devetu Franko Vidović i desetu Arsen Bauk.
Iz ove odluke je vidljivo da će prvi čovjek susjedne nam Nove  Gradiške Vinko Grgić biti koordinator te stranke za cijelu petu izbornu jedinicu što znači za Brodsko-posavsku, Požeško-slavonsku i Vukovarsko-srijemsku županiju. Zaista lijepo i zanimljivo rješenje ove stranke koja je dalo ogromno povjerenje svome gradonačelniku jednog slavonskog grada.

Ne preostaje ništa drugo nego čestitati Grgiću koji se dokazao, i još se uvijek dokazuje, predanim radom za boljitak  sugrađana.

Priznanje mu je ovim imenovanjem stiglo od stranke koja ga je iznjedrila. No svakako je zanimljivo da peta izborna jedinica ima tri grada koji su sjedišta županija i svi su osjetno veći od Nove Gradiške koja broji nekih nešto manje od 15 tisuća stanovnika! To očito nije mjerilo dobrog rada i brojnih aktivnosti.

Stoga je upitno tko su i gdje su čelnici SDP-a u navedenim županijskim središtima kada će im izbore koordinirati Gradiščanin?

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek