Grad Pleternica objavio javni poziv za potporu gospodarstvenicima pogođenim pandemijom Covid-19: „Svjesna sam što je pandemija učinila gospodarstvu i vjerujem kako će i pomoć grada biti od koristi”

Autor: D.K.

Na prijedlog gradonačelnice Antonije Jozić Gradsko vijeće grada Pleternice prihvatilo je i izglasalo odluku za potporu gospodarstvenicima pogođenim pandemijom Covid-19.

Shodno donesenoj odluci objavljen je javni poziv za potporu gospodarstvenicima koji se može naći na stranicama grada, a gradonačelnica najavljuje brzo izdavanje odluka, potpise ugovora i isplatu potpora.

– Primili smo puno poziva zainteresiranih gospodarstvenika i nastojali smo maksimalno ubrzati proces raspisivanja javnog poziva za dodjelu potpora. Svjesna sam što je pandemija učinila gospodarstvu i vjerujem kako će i pomoć Grada od 1.000 kn po zaposleniku biti od koristi našim gospodarstvenicima – rekla je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice dodajući kako je propisan  zakonski minimum koji se mora ispoštovati.

-Mi ćemo kao i uvijek maksimalno brzo reagirati kako bi sredstva, koja smo osigurali u proračunu što prije isplatili – zaključuje gradonačelnica Jozić.

I ova potpora samo je jedna u nizu kojima se pomaže gospodarstvenicima i time olakšava njihovo poslovanje.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek