Gosti TV Supertona „Maheri“ i karlovački tamburaši „Boemi“

Autor: D.K.

Tamburaši BoemiPOŽEGA – Popularna tamburaška emisija TV  Superton, koja se unazad tri godine emitira u programu Poljoprivredne televizije, završila je snimanje proljetnog serijala u sklopu kojega slijede još dva zanimljiva glazbena gostovanja.

Glazbeni sastav „Maheri“ koji okuplja pet svirača brodskog i požeškog kraja gost je TV Supertona u ponedjeljak 28. ožujka od 20.35 sati(repriza je u subotu 02. travnja). Pod vodstvom Zdenka Serdara i osebujnim glasom Ivice Knezovića Izvest će poznate narodne i odabrane slavonske pjesme, te zabavne melodije među kojima su skladbe Ivana Zaka, Vigora, Parnog valjka i drugih.

-Sedam glazbenika tamburaškog sastava „Boemi“  iz Karlovca predstavit će se u TV Supertonu  4. travnja od 20.35 sati(reprizno u subotu 9. travnja). Uz pet tambura  „Boemi“ još imaju harmoniku i bubnjeve, a pod ravnanjem Alena Blaževića izvest će niz izvornih pjesama svoga kraja, zatim odabranih narodnih evergrina, ali i melodija modernog zabavnog ugođaja kao što u skladbe Olivera Dragojevića, Saše Matića, Severine, Rozge, Ivana Zaka  i drugih – ističe urednik i voditelj TV Supertona Jelenko Topić.

Uskoro se očekuje nastavak snimanja TV Supertona, koji je do sada ugostio više od 90 glazbenih sastava s područja RH i susjedne Mađarske, a sve emisije na internetu je neovisno o televizijskom emitiranju na četiri platforme u RH, te jednoj u Bosni i Hercegovini, pratilo više od 800 tisuća gledatelja. Iz tih emisija nastalo je više od 1200 video brojeva koje je na internet adresi tamburaj.hr pregledalo više od pet milijuna osoba.

Više iz kategorije