Gosti TV Supertona „Maheri“ i karlovački tamburaši „Boemi“

Tamburaši BoemiPOŽEGA – Popularna tamburaška emisija TV  Superton, koja se unazad tri godine emitira u programu Poljoprivredne televizije, završila je snimanje proljetnog serijala u sklopu kojega slijede još dva zanimljiva glazbena gostovanja.

Glazbeni sastav „Maheri“ koji okuplja pet svirača brodskog i požeškog kraja gost je TV Supertona u ponedjeljak 28. ožujka od 20.35 sati(repriza je u subotu 02. travnja). Pod vodstvom Zdenka Serdara i osebujnim glasom Ivice Knezovića Izvest će poznate narodne i odabrane slavonske pjesme, te zabavne melodije među kojima su skladbe Ivana Zaka, Vigora, Parnog valjka i drugih.

-Sedam glazbenika tamburaškog sastava „Boemi“  iz Karlovca predstavit će se u TV Supertonu  4. travnja od 20.35 sati(reprizno u subotu 9. travnja). Uz pet tambura  „Boemi“ još imaju harmoniku i bubnjeve, a pod ravnanjem Alena Blaževića izvest će niz izvornih pjesama svoga kraja, zatim odabranih narodnih evergrina, ali i melodija modernog zabavnog ugođaja kao što u skladbe Olivera Dragojevića, Saše Matića, Severine, Rozge, Ivana Zaka  i drugih – ističe urednik i voditelj TV Supertona Jelenko Topić.

Uskoro se očekuje nastavak snimanja TV Supertona, koji je do sada ugostio više od 90 glazbenih sastava s područja RH i susjedne Mađarske, a sve emisije na internetu je neovisno o televizijskom emitiranju na četiri platforme u RH, te jednoj u Bosni i Hercegovini, pratilo više od 800 tisuća gledatelja. Iz tih emisija nastalo je više od 1200 video brojeva koje je na internet adresi tamburaj.hr pregledalo više od pet milijuna osoba.

0 Comment