Gospodarska komora uz jubilej dodijelila Allesu posebno priznanje /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Proslava 25 godina uspješnog rada i razvoja požeške tvrtke Alles nastavljena je u restoranu Zlatni Lug gdje su brojni gosti, poslovni partneri, rodbina i zaposlenici imali zajedničko druženje i ručak.

Tom je prilikom istaknut razvojni put tvrtke, kao i drugih subjekata  u vlasništvu Thomasa Heinza i Vlaste Pandžić, a to su višestruko nagrađeni turistički kompleks Zlatni Lug, zatim obiteljsko gospodarstvo sa 100 hektara zemljišta, te Poljoprivredna televizija.

Thomas Heinz i Vlasta Pandžić zahvalili su svima na dobroj suradnji i razumijevanju, te istakli da njihovi sinovi Mihael, Leo i Teo nastavljaju ovu obiteljsku poslovnu priču.

Uz čestitke za jubilej predsjednik Gospodarske komore Požeško-slavonske županije Luka Balenović uručio je posebno priznanje ovoj uspješnoj tvrtki, a čestitke su uputili čelnici lokalne samouprave.

-Pokazali ste kako jedna obitelj slogom i zajedništvom može uspjeti, a meni je drago da radite  u našem gradu – kazao je čestitajući jubilej gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

Čestitke su uputili predstavnici poslovnih partnera  Marijan Haramija (Arcelik-Grunding Zagreb) i Igor Avramović (Infolink Slavonski Brod).

-Vi ste ponos grada i županije, dobra obitelj i dobri ljudi, a stalno pokazujete svoju široku slavonsku dušu – naglasio je u ovoj prigodi požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Tijekom druženja nastupio je tamburaški sastav Srce bećarsko.

Foto: D. Mirković

       

Komentiraj: