Goran Milić snimio emisiju o Poljoprivrednoj TV, posebice TV Superton i Anđeosku kuhinju

POŽEGA –  Direktor vijesti i programa na Al Jazeeri Balkans TV posjetio je Poljoprivrednu TV u Požegi kao specijaliziranu televiziju s programom za selo i poljoprivrednike, koja će u prosincu proslaviti svoj drugi rođendan.

U prvih godinu dana rada Poljoprivredna TV je proglašena jednim od najgledanijih lifestyle programa na Max TV-u. Dnevno emitira sedam sati programa, ima pet emisija vlastite produkcije i programsku suradnju s američkom i vijetnamskom poljoprivrednom televizijom.

-Poljoprivredna TV dokazuje da veličina nije bitna za uspjeh. Mala je, ali ima ideja i entuzijazma, a dvije godine raditi s entuzijazmom je pravi uspjeh na televiziji- rekao je Goran Milić prilikom snimanja emisije Alkemija Balkana.

Milić, koji se 44 godine bavi novinarstvom, upoznao se i s planovima uredništva o širenju dosega gledanosti na regiju, a pohvalio je i programsku shemu.

-To će vam omogućiti da postanete globalna televizija. Korak po korak, zašto ne- dodao je Milić.

-Za potrebe snimanja Alkemije Balkana napravili smo scenu za svoje dvije najgledanije emisije: TV Superton  s glazbenim gostima koji sviraju uživo, te Anđeoska kuhinja.

Učenici Glazbene škole Požega odsvirali su nekoliko tamburaških hitova, dok je kuhar Anđelko Ledić pripremio poznate slavonske specijalitete. Snimanju je prisustvovao i Miroslav Kovač, stručnjak za poljoprivredu.

Prilog o Poljoprivrednoj TV na Al Jazeeri Balkans bit će emitiran početkom sljedeće godine.

0 Comment

Send a Comment