Gdje je zapravo ulaz u Brodski Drenovac?: Na istom mjestu table s prekriženim nazivom sela, nestašni “momci” noću svašta rade!

Autor: D.K.

Neki “momci” nemaju po noći što raditi pa zamjenjuju table s oznakama naselja. Jedan u nizu takvih slučajeva je i ovaj u Brodskom Drenovcu. Obje table s desne i lijeve strane na ulazu iz pravca Pleternice (Bučja) u Brodski Drenovac su prekrižene, što označava kraj sela. Na svom Facebook profilu jedan dobronamjernik pita gdje je onda ulaz u Brodski Drenovac ako su ove dvije prekrižene table jedna lijevo, druga desno na istom mjestu, a dijeli ih samo cesta.

-Često nam se to događa. Nekim momcima nije teško ponijeti malo alata i upustiti se u majstorije, doći na ulaz odnosno izlaz u selo, skinuti table, otići na drugu stranu sela i zamijeniti ih – kratko smo dobili odgovor od odgovornih koji su zaduženi za postavljanje tabli koje označavaju ulazak u neko od naselja na području Požeško-slavonske županije.

Za očekivati je da će redovita ophodnja ubrzo promijeniti table i opet će biti sve po starom i znat će se u koje se selo ulazi, a iz kojeg izlazi.

A za nestašluke, još uvijek nepoznatih počinitelja, očito vrijedi ona stara “besposlen pop i jariće krsti”.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: