/FOTO GALERIJA/ Predblagdanski domjenak u požeškoj Gradskoj kući: U 2016. godini završeni su određeni projekti i investicije koje su bile potrebne

Autor: DK

POŽEGA –  Brojni predstavnici javnog, gospodarskog, kulturnog i vjerskog života te braniteljskih udruga i drugih ustanova i institucija s područja grada Požege i Požeško-slavonske županije odazvali su se na poziv požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića i bili nazočni na tradicionalnom prigodnom predblagdanskom domjenku. Prilika je bila uputiti čestitke jedni drugima povodom Božićnih i novogodišnjih blagdana što je uz kratak osvrt na proteklu godinu učinio i sam gradonačelnik Neferović. 

-Ova je godina u značajnoj mjeri pokazala da ovaj grad može imati jedan optimizam, da se u ovom gradu može ponuditi jedan standard prema našim građanima u onoj infrastrukturi za koju je grad odgovoran te da to ne ostane samo program neke političke opcije koja je u nekom periodu od četiri godine imala mogućnost voditi i kreirati ovaj grad. U orijentaciji rada želja je bila sve ono što možemo riješiti kroz sredstva i pomoći od Europe, koja se često puta znala poigrati s ovim prostorom vrlo okrutno, i mislim da i mi imamo pravo prema njoj biti drski da sada postavljamo zahtjeve i riješimo neke svoje probleme. Upravo 2016. godina je godina kada su završeni određeni projekti, investicije koje su u ovom gradu bile potrebne dugi niz godina. Mislim da imamo, ali isto tako imaju i sve političke opcije u ovom gradu obavezu prihvatiti dijalog, prihvatiti odgovornost i reći zašto su protiv nečega. Osobno, kroz ovaj mandat svjestan sam da u ovom gradu još uvijek nedostaje te odgovornosti i da se pojedinci odmaknu od jeftinog političkog PR-a i onog populizma koji ovu sredinu učinio besperspektivnom, s manje prava u odnosu na druge. Pozivam vas da i dalje sudjelujete, kreirate, radite i stvarate sve ono što svojim djelima činite na području gdje se aktivno odnosite prema životu u ovom gradu, želim vama, vašim obiteljima Sretan Božić, uspješnu novu godinu i nastavak dobre suradnje sa svima koji u ovoj kući traže ruku partnerstva – rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Neferović.

/Foto: D.K. i H.K./

 

Komentiraj: